Mekaniske tastaturer, ting fra fortiden eller det siste for profesjonelle?

Han tastatur Det er periferiutstyret som vi legger minst vekt på ved kjøpet, slik at det ikke bry seg mye når vi skriver til det, vi er fornøyde. Vi bør ikke forsømme det, siden det er det enheten som har mest brukt tid. Det kan påvirke helsen vår og måten å skrive på.

Vi har alle opplevd tilfelle av å bytte tastatur fra tid til annen uansett grunn. Det er veldig enkelt å kjøpe et tastatur, og til de prisene de er, er det ingen som tviler på å kjøpe et nytt ved den minste feilen fra det forrige tastaturet.

Innenfor tastaturens verden har vi i ganske lang tid (siden popularisering av databehandling) membrantastaturer, takket være dem har vi tastaturer til latterlige priser og av alle slags, men når vi bruker mye tid foran datamaskinen, kan vi heve hvilket tastatur som er det beste som passer oss, og der oppdaget vi mekaniske tastaturer.

Av membran tastaturer Jeg skal ikke snakke så mye siden vi alle har hatt en av dem, fordelene er klare; billig, mulighet for å være veldig tynn (det er de som kommer i bærbare datamaskiner), og kvaliteten kan være høy med noen merker og modeller, og oppnå gode resultater. De Logitech G-serien, med gode anmeldelser fra mange brukere, bortsett fra en ny modell, alle er membraner. Det er sant, det Logitech Den har de beste membrantastaturene for krevende brukere og spillere.

Men hvis vi ser etter den høyeste kvaliteten finner vi begrepet mekaniske tastaturer, det minner oss om gamle skrivemaskin tastaturer og tidlige datamaskin tastaturer, og det er riktig, det er de som brukte disse datamaskinene, den som har en av dem vil være i stand til å bekrefte at tastaturet fortsetter å tjene til tross for tid. Dessuten er en av anbefalingene når vi leter etter et holdbart tastatur, hvis vi ikke bryr oss om designet kjøp et gammelt IBM-tastatur, vil forsikre oss om en veldig lang levetid.

IBM M-tastatur

Men hvis vi leter etter nye produkter som har mekaniske taster, med de nevnte holdbarhetsfordelene og vårt ønske om å kjøpe et godt tastatur for å ikke bytte tastatur hver gang, eller har et tastatur som du kan glede deg over spill eller å skrive.

Å kjøpe en mekanisk tastaturAlt vi trenger å vite er at i dag er nøklene forenklet til forskjellige typer, innenfor en standardmodell som heter Cherry MX, hvis farge følger modellen, vil inneholde en type nøkkel eller en annen. I seg selv vil alle de mekaniske tastene være bedre enn noe annet tastatur, lik det gamle, som mange erkjenner at det ikke er det samme, men det er ikke snakk om å ha et tastatur fra 20 år siden med vekten og plassen dette innebærer.

I seg selv høres alle mekaniske taster mer enn tastene vi vil være vant til, men på mekaniske tastaturer har vi muligheten til å bestemme, med typen tast, nøyaktig hva vi vil ha på den tasten. Jeg fortsetter med å detaljere alle typer nøkler slik at du forstår hva jeg mener. Det gamle nøkkelsystemet, kjent som “Buckling Spring”, besto, ganske enkelt av en fjær, som når bøyningen traff en overflate, hørtes og klikket for å jobbe, som sagt på mange IBM-tastaturer.

Cherry MX BlackCherry MX Black.Det er en type enkel tast, en fjær og en delt aktivator i alle Cherry MX-tak. De er ganske lydløse og har ikke tastetrykkalarm, derfor vet vi ikke nøyaktig hvor tasten er aktivert. Av noen, ansett som de beste for sin linearitet og for å være den roligste.

Cherry MX RedCherry MX RedDe deler linearitet med Cherry MX Black, men med en fjær som gir mindre motstand mot å trykke på den. Det gjør det mer egnet for spillere som ønsker raske, lineære tastetrykk, med liten innsats. Det mest brukte på tastaturer for å spille.

Cherry MX BrownCherry MX Brown.De har en taktil alarm, vi vil merke punktet som tasten aktiveres, bortsett fra å dele mekanismen med de nevnte, er de noe støyere å ha sagt alarmen, som ikke får til å høres tydelig ut, men gir litt mer lyd til globalt klikk. Den fungerende kraften ligner den på Cherry MX Red, og er litt hardere i de fleste tilfeller. Det mest brukte i blandede tastaturer for spill og skriving. Personlig tror jeg at den mest standard, er i stand til å tilfredsstille alle behov.

Cherry MX ClearCherry MX ClearDe deler en taktil advarselenhet, som Cherry MX Brown, men med en høyere aktiveringskraft, sammenlignbar eller større enn Cherry MX Black.

Cherry MX BlueCherry MX Blue.De har den taktile advarselenheten til de forrige med et hørbart klikkelyd, de er de høyeste, prøver å etterligne lyden fra de gamle. Siden de har et dobbelt advarselsapparat og en typisk sensasjon fra gamle maskiner, gjør de dem til å være mest egnet for å skrive, selv om de også er på noen tastaturer for spillere, men de er de mest egnede til å skrive.

Cherry MX GreenDe er de samme som Cherry MX Blue, men med en mye høyere betjeningskraft er de de vanskeligste mekaniske tastene, og prøver å matche berøringen og lyden fra eldre tastaturer. Veldig vanskelig for mange og bedre enn Cherry MX Blue for andre med sterke fingre.

Cherry MX

Bortsett fra disse tastaturene, er det andre systemer og merker, men dette er det mest utbredte og det vi kan finne mest i tastaturer å spille og skrive. Det vanligste å se er de røde, brune og blå. De andre er tøffere, mindre populære og er bare tilgjengelige i skreddersydde tastaturvarianter. Green er for eksempel veldig vanskelig å finne jevnlige bilder til artikkelen, så det har gått tom for gif-er.

Jeg håper du likte artikkelen, og hvis du ikke har en, har jeg oppfordret deg til å se på en i fremtiden for å forbedre måten du skriver på. Jeg kommer til å bli våt og jeg vil si at jeg elsker Cherry MX Blue, det høres nesten ut som de gamle, som er veldig morsomme å skrive og det er ikke så vanskelig å trykke på, noe som gjør at jeg kan oppnå mer skrivehastighet.