contadores Skip to content

Meldingsappen kommer til Android på WWDC

I følge MacDailyNews, Apple vil kunngjøre at Messages-applikasjonen kommer til Android under WWDC 2016, så iOS 10-appen vil være kompatibel med nevnte mobile operativsystem.

Til nå har Meldinger alltid vært en lukket app, og var bare tilgjengelig av Apple-enheter. Meldinger kan sendes og mottas mellom kl iPhone, iPad, Mac og til og med iPod Touch.

Denne nyheten vil være en stor endring i strategi, mange iOS-brukere bytter ikke til Android fordi de ikke har Meldinger-appen.

imessage-android

Selvfølgelig ville det ikke være den eneste Apple-applikasjonen som nå Android, husk at Cupertino-selskapet for noen måneder siden lanserte Apple Music-appen i Google Play Store, og de turte til og med Flytt til iOS-appen, en app som hjelper brukere å migrere fra Android til iOS.

Hva er din mening om denne nyheten? Tror du meldinger bør nå Android? Foreløpig er det bare et rykte, men det er veldig mulig (ifølge kilder) at det vil gå i oppfyllelse under WWDC.

En WWDC som skal holdes på Bill Graham Civic Auditorium mandag 13. juni og at vi fortsetter med alle detaljene i iPadizate. Vil du bli med oss? Vi vil vente på deg!

Kilde | 9to5Mac