contadores Skip to content

Memojis: det endelige beviset på at Samsung ikke vet hvordan de skal kopiere

Med introduksjonen av iOS 12 har Apple introdusert en serie ganske interessante funksjoner som vil glede iPhone- og iPad-brukere.

For det første har selskapet redesignet noen av de opprinnelige applikasjonene. Men det har også lansert nye apper som Måle og den har til og med tilpasset iPhone-apper til iPad-skjermen. For det andre har Apple blitt bedre Siri, har implementert grupperte varsler og en veldig hyggelig overraskelse: de har lansert den nye Memojis.

Memojiene er animerte emojis, som Animojis, som er helt tilpasses og de kan brukes i både iMessage og FaceTime. De er basert på ansiktsgjenkjenning, og er Apples høyt og tydelige svar på Samsungs AR Emoji.

Det kan interessere deg | Hvilke iPhone og iPad er kompatible med iOS 12?

Hvorfor er Memojis bedre enn AR Emojis?

IOS 12 Memojis har mye til felles med Samsungs AR Emojis. Du kan lag en liten avatar av deg selv å velge farge og form på håret, fargen på øynene, utseendet på øyenbrynene, hudfargen og mange andre elementer i en ny spesiell iMessage-seksjon.

Men Apple Memojis har en ting som Samsung AR Emoji ikke har … stil. Designet er praktisk talt uslåelig, De er basert på de normale emojiene til iOS, men med et veldig “tegneserie” 3D-aspekt. Når det gjelder de animerte bevegelsene av ansiktsgjenkjenning, er de en virkelig eksplosjon. Det kan være timer og timer å snakke om hvor flott design det er, men du kan se det med egne øyne i følgende video:

På den annen side, og for å avslutte, er det verdt å nevne at Apple også har lagt til fire nye Animojis i iOS 12 for iPhone X: et spøkelse, en koala, en tiger og en tyrannosaurus rex.

Som med iPhone X Animojis, vil Memojis ha stor sosial innvirkning med iOS 12. Sannsynligvis mye større enn i tilfellet med AR Emoji. ** Og utvilsomt vil Memojis bli moteriktig! Hva synes du om disse morsomme animerte emojiene? Tror du de er bedre enn AR Emojis?