Mer enn 20% av iPad, iPhone og iPod touch er oppdatert til iOS 6.1

I det siste er rapporter og kommentarer om Apples fall sterkere enn noen gang. Hver dag er det noen nyheter eller meninger som snakker om fallet til Apple og slutten av tiden der den har markert veien for forbrukerteknologiselskaper, spesielt de som produserer mobile enheter. Så stopper vi for å se på virkeligheten, med offisielle data, og det er ikke vanskelig å tenke at dette kan være slik.

Akkurat nå har Apple den sterkeste produktkatalogen den noen gang har hatt. Den siste økonomiske rapporten har vist tall som aldri før er oppnådd av selskapet (eller av noe annet selskap i verden). Salget av de fleste produktene går greit, og det samme er inntektene fra innholdet. Men selv med alt dette går selskapets aksjer bare ned og ned …

20,90% av aktive iPad-er kjører allerede på iOS 6.1

Til alle disse grunnene som skal få oss til å tro at ting går veldig bra for Apple, er det nå en ny grunn til glede, i det minste for selskapet. Den nye versjonen av iOS, versjon 6.1 ser ut til å være veldig godt akseptert av brukere, og på kort tid har den blitt adoptert av mer enn 20% av brukere av kompatible enheter.

Rapporten som er publisert basert på data fra 13 millioner overvåkede enheter, sier spesifikt at 21,81% av brukere av iOS-enheter ble oppdatert til den nyeste publiserte versjonen før onsdag 30. januar klokka 15.00, da oppdateringen kom mandag 28. januar.

Beskrivelsen beskriver litt mer, og sikrer at rapporten i tilfelle av iPhone ble oppdaget en rask bruk av den nye versjonen i 23,92% av tilfellene, for iPad var tallet 20,90%. Når man tar hensyn til dataene på iPod touch og gjennomsnittet av dem alle, oppnås det nevnte tallet på 21,81%.

Denne rapporten er publisert av Onswipe basert på informasjon hentet fra besøkende de får på sine nettsteder, en ganske vanlig metode for å innhente slik informasjon. Hvis denne informasjonen er riktig, kan iOS 6.1 være det raskeste vedta operativsystemet noensinne.

Selv om man tar hensyn til den dårlige reklamen som iOS 6 har hatt, ser det ut til at brukerne reagerer veldig godt på den nye versjonen, og at de alltid vil være oppdatert og ikke vente med å finne ut om de nye versjonene har feil som kan forårsake problemer.

Er dette inntrykket et selskap gjør i problemer for sine brukere? Uten tvil er dette en annen grunn til å tvile på at Apple virkelig har problemer som det blir snakket om de siste månedene, og for å begynne å se at ting hos Apple fungerer bra for øyeblikket, og at de kan overraske oss om noen måneder med en nyeste produkt. Et produkt som lager det gjenvinne håpet for Cupertino-selskapet.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iPaditalia