Mer enn 80% av spanjolene eier en smarttelefon og kobler seg til Internett fra den

Han 84% av spanjolene eier en smarttelefon og 82% kobler til Internett fra dette. Dataene fra studien utført av Accenture og Ametic konkluderer med at Spania er et internasjonalt målestokk i smarttelefonmarkedet.

Spania rangerer over europeiske land som Tyskland, Frankrike eller Storbritannia. I løpet av de to siste årene har penetrasjonen av disse terminalene gått fra 49% til 84%, et utrolig tall og mer med tanke på den økonomiske krisen.

I tillegg kobler 82% av spanjolene til Internett fra mobilen. For brukere mellom 20 og 29 år skyter prosentandelen opp til 96% av brukerne.

Ikke bare lykkes smarttelefoner blant spanjoler, men tabletter de har også gode tall. Mer enn 4 millioner brukere de har disse, 11% mer enn i fjor. På den annen side ville 30% av brukerne være villige til å kjøpe en, en pris som ligger godt over gjennomsnittet på 17% for “modne markeder” ifølge rapporten.

En annen studieinformasjon indikerer at 3G fremdeles er majoritetsnettverket, men 4G Det går i godt tempo, og brukerne vil ha tilgang til disse hastighetene. 88% av brukerne vil bruke mobilforbindelsen sin for å ringe via Internett.

Via: ADSLzone