Mer variasjon for historiene dine: Instagram legger til nye skrifter

Instagram er en av appene som inneholder de mest nye funksjonene, og i tillegg gjør de det regelmessig. Nå vet vi det Instagram forbereder nye kilder til historiene. På denne måten vil vi ha mer variasjon når det gjelder å ville skrive litt tekst.

Som rapportert fra Instagram, vil det være totalt 9 nye kilder, og alle har muligheten til å fremheve fondet. Det vil si sette bakgrunn i teksten, og i det øyeblikket endrer de utseendet.

Kjedelig på Instagram? Dette klistremerket vil oppfordre kontaktene dine til å sende deg privat

Faktisk vil en av skriftene tillate, i stedet for en bakgrunn, å være gjennomsiktig og skyggelagt, siden det ville gjort kontrast til bakgrunnen for historien vi har valgt. Dette er tydeligere hvis du ser på følgende bilde:

Bilde - Nye kilder på Instagram for the Stories

Til dags dato har vi bare 5 bokstavsskrifter på Instagram, men når de blir med på alle disse nye, vil vi ha nok til å aldri bli lei av å skrive tekst i Instagram Stories.

I tillegg, for de som ikke vet det, er det ikke obligatorisk å skrive en tekst med en enkelt skrift, men heller vi kan blande alt de vi ønsker. Som om vi vil gjøre det ord for ord, spiller det ingen rolle, det viktige er at historien ser bra ut.

Men før disse nye kildens forestående ankomst, må vi si noe viktig, og det er at hvis vi har endret kilden til mobilen vår, Denne endringen gjenspeiles også i Instagram Stories.

Det vil si at vi legger bokstavstilen som vi legger, den vil aldri endre seg, fordi vi har endret skrifttype på telefonen og som strekker seg til alle tekstene vi skriver fra det øyeblikket.

Dette er noe du må huske på, siden når de nye skriftene på Instagram kommer, vil det være nødvendig å eliminere skrifttypen på telefonen for å kunne glede seg over all sin glede av nyhetene om Instagram.

Utgivelsesdatoen for denne nyheten er fremdeles ukjent, men på grunn av kunngjøringen de ga på Twitter, og hvor bra de nye bokstavstilene ser ut, tror vi at oppdateringen skal være mye nærmere enn du tror.

Slik ser du Instagram-innlegg i en videosamtale