contadores Skip to content

Metro Driver avfyrt for å spille på iPad

T-bane-sikkerhet i Mexico er snakk om

I dag er det mer enn vanlig å reise med offentlig transport og se hvor mange av de reisende som bruker enhetene sine, det være seg smarttelefon eller nettbrett, for å spille, skrive eller lese e-post, konsultere sosiale nettverk, etc. Jeg er sikker på at en reisende som er forvirret av sin elektroniske “venn”, iPad, ved flere anledninger helt har glemt å gå av på det tilsvarende stoppet.

Det som ikke er så normalt, er at de som har ansvaret for å ta oss til reisemålet, også bruker enhetene sine mens de er på arbeidsdagen. Men det er dette som har skjedd i Mexico, spesielt i det føderale distriktet, hvor en T-bane-sjåfør har blitt videobandet avspilt på sin iPad mens han var på arbeidsdagen.

konduktør-metro-avskjediget

T-bane-sjåfør truer hundrevis av liv

Sjåføren, som allerede har fått sparken, kan sees på videoen som spiller Farmville mens toget kjører i Calzada de Tlalpan-området. Men ikke tilfreds med å begå denne store hensynsløsheten mens du kjører t-banen, eks-sjåføren til STC Metro-selskap, Han holdt dørene åpne på en av stasjonene slik at han kunne fortsette å spille stille.

Selvfølgelig har det på sosiale nettverk vært en stor oppstuss når vi så disse bildene, siden denne bevisstløsheten har satt liv i hundrevis av passasjerer som reiste på den tiden. var brukerne selv som spredte videoen gjennom YouTube.

Bare noen timer etter at denne uheldige oppførselen ble kjent på video, Collective Transport System (SCT) rapporterte at det var satt i gang en prosedyre for å umiddelbart avskjedige den ansvarlige. Sikkert neste gang, hvis noen sjåfør ønsker å bruke nettbrettet eller smarttelefonen i løpet av deres arbeidstid, vil de tenke seg om to ganger. Transportselskapet demonstrerte også via Twitter, som informantguttene påpekte, og sa følgende:

“Når det gjelder videoen som sirkulerer på sosiale nettverk, og viser driveren ut av funksjon, starter en prosedyre for å melde fra på ham.”

Sannheten er at det blir stadig mer vanlig å se hvordan sjåfører (av alle typer kjøretøy) rundt om i verden bruker sine mobile enheter mens de er på veien, noe som ikke bare setter deres liv i fare, men også det for alle de som de er rundt ham. Forhåpentligvis blir folk klar over det og trenger ikke å lære på den harde måten at sikkerhet ikke er noe spill.

Hva synes du om bruken av mobile enheter i jobber som dette? Fortell oss din mening, vi er interessert.