contadores Skip to content

Microsoft angriper iPad i Windows 8 nettbrettannonse

Motivet til å lansere TV-reklamer som sammenligner andre selskapers produkter mot Apples produkter ser ut til å fortsette. Microsoft har gjort det igjen, og som ved tidligere anledninger, “berørt”Er iPad.

I denne anledningen har Redmond laget en annonse der to Baseboll-speidere observerer treningsøkter og begge blir truffet av en spiller. Mens de har en videokonferanse, må de sjekke spillerstatistikk, og det er der “problemene begynner

IPad-brukeren må holde videokonferansen i bakgrunnen og søke etter statistikk i mellomtiden, mens Windows 8-nettbrettbrukeren kan åpne en annen applikasjon og samtidig fortsette å se videokonferansevinduet.

Microsoft angriper igjen iPad i den siste kunngjøringen av Windows 8 for nettbrett

Som du kan forestille deg, Microsoft insisterer igjen på fordelen med å ha ekte multitasking på enheten og fremhever det som en av hovedfordelene i forhold til Apple iPad.

På den annen side nevner Microsoft ikke på noe tidspunkt mangelen på optimaliserte apper å bruke på en berøringsskjerm, den lave autonomien til mange av nettbrettene som bruker operativsystemet og andre. feil som gjør nettbrett med Windows 8 langt bak iPad, selv om dette på den annen side er helt logisk, siden selskapets intensjon er å markedsføre produktet selv om det virker annerledes.

Det er påfallende at produsentene fortsetter å bruke denne typen annonser for å markedsføre sine produkter. Annonser der konkurrentalternativer vises i lengste tid og for iPad er det et alternativ som for mange mennesker er det eneste som eksisterer. Fungerer denne teknikken virkelig for deg? Merker de en økning i salget eller omdømmet? Vi vet ikke, men det virker absolutt ikke så sannsynlig.

Salgstall og markedsundersøkelser gir fortsatt veldig gunstige data Apple iPad og iPad Mini. Cupertino-selskapet er fortsatt det som selger flest nettbrett over hele verden, og i tillegg er disse nettbrettene de brukerne bruker flest timer i uken for å få tilgang til Internett.

Mange produsenter prøver å konkurrere i nettbrettmarkedet, men det er tydelig at Apple for øyeblikket tar ledelsen og det ser ut til at resten av konkurrentene har fortsatt en lang vei å gå for å nå iPad Og selvfølgelig det enorme samfunnet av utviklere og brukere som støtter det og gjør produktet så vellykket.

Liker du denne typen annonser?