Microsoft bytter iPhone eller Samsung for en Nokia Lumia

Husker du for noen dager siden at vi kommenterte her at Microsoft tilbød rabatter på opptil $ 100 for å gi dem en PlayStation i bytte mot en Xbox One?

Vel, du bør vite at nå vil det gjøre noe lignende med smarttelefoner. Microsoft vil bytte iPhone 4 eller 4S eller Samsung Galaxy S2-telefonen mot en ny Nokia Lumia 1020 eller 1520.

iOS og Android for Windows Phone

Microsoft ser ut til å være fast bestemt på å følge denne typen retningslinjer, og det er at dette ikke er noe nytt i selskapet.

Husk at bortsett fra Xbox One-rabatt-saken for å bringe dem en PlayStation, har den også laget flere gaver til brukere av andre selskaper.

Bilde - Microsoft bytter iPhone eller Samsung for en Nokia Lumia

Endringen av iOS og Android til Windows telefon Det kan virke rart for deg, fordi du vil se et annet operativsystem forskjellig fra det du var vant til.

Gratis mobilterminal … eller ikke så mye

Terminalen vil ikke være gratis, siden du må signere en kontrakt med en operatør. Men hvis du vil få det, trenger du bare å ta med deg iPhone- eller Samsung-terminalen til modellene som er nevnt over.

Selvfølgelig må du oppfylle en rekke krav. For det første må telefonen du overleverer til den være i god stand og fungere, og også ha alt tilbehøret.

Dernest ja, du må abonnere a kontrakt med AT & T-operatøren for å kunne motta den terminalen gratis.

For øyeblikket denne nye kampanjen Det er bare tilgjengelig i Microsoft-butikker i USA. Vi får se om det utvides i flere land.

Nett: Microsoft