contadores Skip to content

Microsoft for å slå sammen Outlook og Sunrise til en enkelt app

Kanskje de fleste av leserne våre ikke husker det lenger, men Microsoft kjøpte selskapet Acompli og Sunrise-appen. Måneder senere kjøpte han Wunderlist, produktivitetsappen. Deretter integrerer du Wunderlist-tjenester i Sunrise, kalenderapplikasjonen.

Men … Nå rullerer Microsoft igjen ting ved å slå sammen den allerede kombinerte Sunrise-appen med Outlook-appen sin. Dette interessante markedsføringstrekket kan ha skjedd på grunn av a mangel på fangst av nedlastinger på andre plattformer som iOS eller Android.

Outlook

På denne måten vil Outlook (og Sunrise) søke sammen konkurrere i et applikasjonsmarked fullt av interessante alternativer kalender- og e-postadministrasjon.

Soloppgang

Outlook for iOS vil motta oppdateringen i dag

Fra iPadizate gjorde vi allerede en dyp analyse av Outlook ved lanseringen i App Store tidligere i år. Siden den gang har applikasjonen mottatt noen veldig interessante oppdateringer, for eksempel den siste versjonen, som inkluderte støtte for iOS 9 multitasking.

79fded81e82ce7ee9913cd5eed06d333

Outlook-applikasjonen vil bli oppdatert og viser nyheten om sammenslåingen med Sunrise i dag, og i de kommende dager i de fleste App Stores internasjonalt.

Selv om Sunrise-funksjonene ikke er tilgjengelige ennå, Microsoft endrer utformingen av Outlook i iOS for å forbedre navigasjonen i kalenderen betydelig.microsoft-sunrise-kalender

Hva er nytt Sunrise vil bringe til Outlook?

Det er en litt omdefinert design som vil inkludere små, men nyttige funksjoner for eksempel datoen på en kalenderknapp, og endringer i det visuelle utseendet til brukergrensesnittet for å forbedre brukeropplevelsen.

Kalenderhendelser er også endret, inkludert mye mer informasjon om dem. Dessuten planlegger Microsoft implementere flere endringer i Outlook for Android-appen din med den populære Material Design.

Outlook

Sunrise- og Acompli-teamene jobber nå sammen for å slå sammen de to applikasjonene under det de kaller “Outlook Mobile-teamet.” I følge The Verge har de avslørt at integrasjonen med 3D Touch i fremtiden vil komme, og mange flere nye funksjoner.

“Med tiden vil vi bringe de beste Sunrise-funksjonene til Outlook for iOS og Android. På et tidspunkt vil vi slutte å jobbe ved Sunrise. Men vi vil gi brukerne nok tid til å bytte fra en app til en annen. Vi vil sørge for at vi fokuserer på Outlook, som brukes av over 30 millioner mennesker. ”

Slik snakket Pierre Valade, direktør for Outlook Mobile fusjonen mellom Outlook og Sunrise. Men nå er det din tur, Hva synes du om disse endringene i Microsoft?