Microsoft forbereder et arrangement i mai for å presentere den nye XBOX Durango

Selskapet Microsoft hadde opprinnelig planlagt å avduke sin neste generasjon Xbox-konsoll i et arrangement som måtte avholdes i april, men på internettportalen, The Verge, har de kunnet vite at selskapet har utsatt nevnte hendelse for å gjennomføre den. i løpet av mai måned.

Kilder som er kjent med Microsofts planer for sin nye generasjon Xbox, har avslørt at arrangementet vil være i et lite sted, med fokus på å gi detaljene til neste Xbox, kodenavnet Durango. Microsofts planer for lanseringen av neste Xbox er fokusert på slutten av året. De siste ryktene har fokusert på rapporter om at den fremtidige Microsoft-konsollen alltid må være koblet til Internett.

Microsofts neste Xbox ventes å debutere senere i år, med en full presentasjon på E3 i begynnelsen av juni. Microsoft avslørte nylig at Xbox er en del av sitt utviklerkonferanseprogram i slutten av juni, der utviklere sannsynligvis vil lære om neste generasjon og selskapets planer. Når vi ser hvordan Microsoft og dets tjenester er, forstår vi at neste generasjons Durango-programvare vil være basert på Windows 8, og innlemme det operativsystemet utenfor datamaskiner, det er Microsofts strategi om å sette Windows i hjertet av sine produkter og tjenester. . Vi må vente i slutten av mai, ved siden av E3 for å vite mer informasjon om neste generasjon videospillkonsoller produsert av Microsoft.

Kilde: The Verge