contadores Skip to content

Microsoft håner iPad Pro i en morsom video

Nei, Samsung er ikke det eneste selskapet som gjør narr av Apple og mobilenhetene. Microsoft også. Selvfølgelig, med mye mer eleganse. Og det har de til takten av en populær amerikansk julesang. I utgangspunktet har de finjustert sangen for å gjøre narr av iPad Pro.

Som du kanskje vet, har Apple alltid skrytt av at iPad Pro praktisk talt er en datamaskin. Ingenting er lenger fra virkeligheten, selv fans av eplet vet at det ikke er sant. Ennå. Fra Microsoft har de utnyttet det, markedsføre Surface Go og gjøre narr av det faktum at iPad ikke er en ekte datamaskin.

Det kan interessere deg | Samsung håner ikke bare Apple, men også Googles Pixel 3 XL

Dette er den nye kunngjøringen av Microsofts Surface Go

Microsoft har brukt julesangen “Grandma Got Run Over a Reindeer” endrer brevet til “Mormor løp ikke tom og kjøper en iPad” (Yaya skynder seg ikke å kjøpe en iPad) i en annonse hvis hovedperson er en bedårende 10 år gammel jente.

I reklamen for Surface Go, åpenbart rettet mot julekampanjen, antyder Microsoft også at iPad “er bra når du er 6, men ikke når du er 10”, og at “når drømmene dine er store, trenger du en ekte datamaskin “

Sannheten er at annonseringsplassen ikke er dårlig. Den er munter, morsom og elegant. Selv om det er litt rart det alle selskaper fokuserer på å diskvalifisere iPad Pro Apple, og det trekker poeng. Men det er rivalen å slå, og det er at Apple iPad fortsetter å være den ledende innen salg år etter år.

Hva synes du om Microsofts nye TV-annonse? Likte du det? Vi ses i kommentarene og på sosiale medier!