contadores Skip to content

Microsoft innrømmer at det burde vært mer aggressivt med iPad

Ingen slipper unna at produktene til iPad-familien er fiendene å slå i verden av nettbrett. Det har vært siden eksplosjonen av dette nye markedssegmentet, og det ser ut til at de vil fortsette å være i noen år til.

Selv om Microsofts prioritering fortsatt er ditt nye operativsystem, Windows 8, sannheten er at ingenting de ønsker at mer enn deres nye Surface-nettbrett skal lykkes i kritikernes og publikums øyne. Imidlertid ser det ut til at dette ikke er tilfelle, og derfor har Steve Balmer, administrerende direktør i Microsoft, vært oppriktig i noen nordamerikanske medier.

Ifølge Electronista kunngjorde Balmer til sine aksjonærer på et årsmøte at på Wall Street mulighetene som nyskaping gir, blir ikke utnyttet, som hadde innvirkning på bremsingen av investorenes fortjeneste.

I tillegg innrømmet han at Microsoft burde ha designet, utviklet og solgt Surface-nettbrettet. lenge før Apple hadde overtatt hele markedet. De har tatt så lang tid å tilpasse seg prosessene for innovasjon innen programvare og maskinvare at de har kommet da toget allerede gikk.

Imidlertid som en god administrerende direktør er trygg på at følgende bevegelser i ditt selskap i nettbrettet vil de gi gode resultater. I tillegg la han til at han var veldig fornøyd med innovasjonsnivået oppnådd av designere og ingeniører.

Har noen av dere Microsoft Surface? Er du fornøyd med fordelene? Tror du Redmond-selskapet har kommet sent til det saftige markedet for nettbrett, eller har du fortsatt en sjanse? Etter min mening likte nettbrettet hans ikke så mye som man kunne forvente av en enhet som det var plassert for mange spill på. Hva er din mening?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Padgadget