contadores Skip to content

Microsoft introduserer nye 12-tommers Surface Pro 3 for 799 dollar

Den nye Surface Pro 3 er lettere enn Apples MacBook Air

Microsoft introduserte nettopp den nye Sufrace Pro 3 på dagens arrangement i New York City. Selskapet fortsetter å satse på sin hybrid mellom nettbrett og bærbar PC, og presenterer den nye generasjonen Surface Pro, som inkluderer virkelig interessante funksjoner. Ikke overraskende har Microsoft sørget for det hans nye enhet er kulminasjonen på 3 års innsats for å bygge et nettbrett som definitivt kan erstatte den bærbare datamaskinen vår.

Med dette målet i bakhodet gjorde selskapet flere betydelige forbedringer av Surface Pro 3 som skiller det fra tidligere generasjoner. For eksempel, skjermen øker til 12 tommer Ved å opprettholde et forhold 03:02 er den nye designen nå slankere enn noen gang, og pekepennen har blitt merkbart forbedret i forhold til tidligere versjoner.

I tillegg finner vi på Surface Pro 3 en komplett støtte for å støtte enheten på hvilken som helst overflate, noe som vil gi brukerne større fleksibilitet til å justere visningsvinklene. Gå tilbake over designet, den nye tabletten er bare 9,1 millimeter tykk og veier bare 800 gram, tall som overstiger Apples MacBook Air.

overflate-pro-3-1

Enheten vil være tilgjengelig kl 3 forskjellige konfigurasjoner: Intel Core i3, i5 eller i7. Avhengig av hvilken prosessor som er valgt, vil selvfølgelig prisen på Surface Pro 3 øke eller redusere, selv om oppkjøringsmodellen for de aller fleste brukere er mer enn nok for hverdagslige oppgaver.

Microsoft har vist en perfekt optimalisert Photoshop-demo for Surface Pro 3

Den nye pennen som inkluderer nettbrettet er også forbedret, slik vi har nå 256 forskjellige nivåer av trykkfølsomhet. Under presentasjonen var det mulig å se hvordan blyanten viser større presisjon og når man skriver på et dokument virker det som om blekket kom direkte fra spissen av blyanten. I tillegg kunngjorde Microsoft sitt partnerskap med Adobe og viste en demo av Photoshop perfekt optimalisert for nettbrettet og med støtte for bruk av pekepennen.

tastaturer-overflate-pro-3

Når det gjelder priser, vil Surface Pro 3 være tilgjengelig starter på 799 dollar på modellen med Core i3-prosessor, 4 GB RAM og 64 GB intern lagring. Avanserte modeller med en Core i7-prosessor og 8 GB RAM blir prisgitt uoverkommelig: $ 1.549 for modellen med 256 GB lagringsplass og $ 1.949 for 512 GB lagringsplass.

Som påpekt av MacRumors, har Microsoft kunngjort det Surface Pro 3 vil være tilgjengelig 20. juni i USA og Canada og i august utvides utvalget av modeller og land.

Hva synes du om den nye Surface Pro 3?