contadores Skip to content

Microsoft kaller et arrangement for 20. mai Surface Mini?

Microsoft sender invitasjoner til et arrangement 20. mai

Microsoft fortsetter å søke å øke sin rolle i markedet for mobile enheter med en mer enn sannsynlig presentasjon av en Microsoft Surface Mini som kompletterer den nåværende nettbrettet til Redmond-selskapet. På denne måten ville Microsoft søke å kjempe mot Apples iPad Mini Retina og Samsungs Galaxy Tab 7.0.

Microsoft var et selskap som gikk ganske godt av den nåværende markedstrenden. Hvis vi ser tilbake på en periode på bare to år, finner vi noen enheter som ligger ganske bak de konkurrerte knapt med store selskaper som Apple eller Samsung. Praktisk talt hans virksomhet var basert på PC-er.

Men, PC-epoken er slutt, og Microsoft presser på for å ta igjen. På bare ett år har markedsandelen økt til iOS-nivåer i noen land takket være Lumia. I tillegg blir nettbrettet ditt, Microsoft Surface 2 kraftigere og mer nyttig. Til alt dette må vi legge til oppdateringen av programvaren som Office, Skype, SkyDrive eller Windows Phone 8.1.

microsoft-converncer-girl -face2-3

Trykket fra Redmond er orientert på alle områder og oppnår gode resultater. Bevis for dette er de 12 000 000 nedlastningene de oppnådde etter endelig lansering av Office-kontorpakken deres for iPad. Alt dette ser ut til å representere den nye gjenfødelsen av Microsoft.

Microsoft ville søke å konkurrere med iPad mini

Microsoft-overflate-invitasjon-hendelse

Det vi ikke trodde er at de kunne tenke på å utvide sortimentet av nettbrett med en redusert versjon av overflaten. Ingenting er bekreftet ennå, men det ser ut til at invitasjonen de sendte i dag til et arrangement 20. mai peker tydelig på en mulig Overflate mini.

Med teksten “Bli med oss ​​på et lite møte“Det ser ut til at de ikke ønsker å indikere at få journalister går, siden en multinasjonal av sin størrelse flytter mange medier. Tilsynelatende ville Microsoft være villige til å konkurrere med Apple iPad Mini for å få en større markedsandel i nettbrettbransjen.

carrera-overflate-ipad-mini1

Dette er ikke en enkel antagelse, men støttes av de nylige ordene fra noen viktige personer i selskapet som hevdet at de jobbet på mindre skjermer for overflaten. På denne måten er de fleste mediene enige om at den kan ha en 7 eller 8-tommers skjerm med en oppløsning på 1440 × 1080 piksler.

I tillegg til dette mer enn mulig presentasjon, som følgesvennene til Thenextweb påpeker, arrangementet vil også bli brukt til å offisielt lansere Windows 8.1, som ble introdusert for utviklere for en drøy måned siden.

Vil vi virkelig se en Surface Mini? Om noen dager vil vi ha svaret.