free estadisticas Saltar al contenido

Microsoft kjøper Wunderlist-appen for iPhone, iPad og Mac

abril 26, 2020

nylig, microsoft har kjøpt 6Wunderkinder, selskapet som utviklet applikasjonen Wunderlist for iPhone, iPad og Mac. Dette er blitt kjent for oss gjennom en offisiell uttalelse på bloggen deres.

For alle som ikke er kjent med emnet, er Wunderlist en produktivitetsapplikasjon som tillater oss lage oppgavelister. En ideell app for å planlegge prosjekter, organisere ideer og lage en handleliste.

microsoft-compra-wunderlist (1)

Microsoft kjøper 6Wunderkinder-selskap

Gjennom dette rent strategiske grepet prøver Microsoft gjenoppfinne mobil produktivitet og dets skylagringstjenester. Det må huskes at for ikke lenge siden selskapet allerede kjøpte Acompli og Sunrise, så forpliktelsen til prosjektet er total. Faktisk integrerte Sunrise-kalenderen Wunderlist for noen dager siden.

microsoft-compra-wunderlist (2)

Hvis du ennå ikke har prøvd Wunderlist-applikasjonen på iPhone eller iPad, bør du vite at det er en av de best designte appene for oppretting av oppgavelister på markedet i dag, og i fjor ble den kåret til som den beste oppgavelisten av The Verge.

https://youtu.be/JYjiTmUwAGs

Implikasjoner av anskaffelsen av Wunderlist for brukere av iPhone, iPad og Mac

De mer enn 13 millioner brukerne som bruker Wunderlist på daglig basis, kunne forvente store endringer på nivået med premiumfunksjoner og priser. Ingenting er lenger fra virkeligheten, Microsoft har ønsket å understreke dette og ønsket å gjøre det klart både Wunderlist Pro og Wunderlist for Business vil fortsette som de har vært så langt på iPhone, iPad og Mac.

microsoft-compra-wunderlist (3)

Last ned Wunderlist

Hvis du vil teste applikasjonen, kan du gjøre det ved å klikke på nedlastningsknappen som vi inkluderer nedenfor, og som vil koble deg direkte til App Store:

Del denne nyheten med dine venner og / eller familie gjennom de interaktive knappene på sosiale nettverk som vises øverst og nederst i dette innlegget. Takk for at du delte!

Hva tenker du om å kjøpe Wunderlist på den delen av microsoft? Tror du det vil gjøre endringer i tjenestene over tid?

Kilde | Microsoft-blogg