contadores Skip to content

Microsoft kunngjør ny Thinga.Me-app for iPhone

Microsoft har hemmelighet jobbet med et nytt eksperimentelt prosjekt kalt Thinga.Me, et program som tilbyr brukerne en ny metode for å fange opp og organisere objekter i den virkelige verden gjennom iPhone.

For øyeblikket er applikasjonen i betafase, selv om du kan teste den hvis du registrerer deg på prosjektnettstedet. I følge Microsoft vil appen bli lansert i løpet av de kommende månedene.

Thinga Me, Microsoft-app

Thinga.Me for iPhone sett automatisk inn objekter i bilder av brukere ved å fjerne bakgrunnen, og la dem bli organisert og delt.

Thinga.Me bruker GrabCut-koden fra Microsoft Research

Med formålet gjenkjenne og skille objekter i bilder I applikasjonen brukte Microsoft utviklingskoden “GrabCut” opprettet av Microsoft Research.

”Våre liv er fulle av fysiske objekter som betyr noe for oss… Som et team har vi blitt frustrerte over å se at det ikke er noen anstendige verktøy for å digitalisere disse fysiske tingene på en måte som får dem til å se bra ut, og som lar oss organisere objekter og dele dem med andre. personer.”

Thinga Me Iphone

På prosjektets hjemmeside tilbyr utviklerne noen eksempler på hvordan appen kan brukes, inkludert samlinger av virkelige gjenstander som LEGO leker, smykker, verktøy …

“Thing.Me er designet for å løse dette problemet. Slagordet til appen er “Samle ting, ingen fotografier”. Bruk GrabCut, en kode utviklet hos Microsoft Research for 10 år siden, som kutter ut objekter i et bilde. Denne enkle handlingen med å fjerne bakgrunnen forvandler et enkelt bilde til et objekt, selv om det er en digital representasjon. ”

Thinga Me for iPhone

Thinga.Me på video

Som nevnt tidligere, kan alle brukerne som ønsker å teste applikasjonen gjøre det gjennom nettstedet Thinga.Me, og deretter registrere seg for programmet til den lukkede beta-versjonen av iPhone-applikasjonen.