free estadisticas Saltar al contenido

Microsoft kunngjør ny Thinga.Me-app for iPhone

abril 29, 2020

Microsoft har hemmelighet jobbet med et nytt eksperimentelt prosjekt kalt Thinga.Me, et program som tilbyr brukerne en ny metode for å fange opp og organisere objekter i den virkelige verden gjennom iPhone.

For øyeblikket er applikasjonen i betafase, selv om du kan teste den hvis du registrerer deg på prosjektnettstedet. I følge Microsoft vil appen bli lansert i løpet av de kommende månedene.

Thinga Me, Microsoft-app

Thinga.Me for iPhone sett inn objekter automatisk i bilder av brukere ved å fjerne bakgrunnen, og la dem bli organisert og delt.

Thinga.Me bruker GrabCut-koden fra Microsoft Research

For å gjøre det gjenkjenne og skille objekter i bilder I applikasjonen brukte Microsoft utviklingskoden "GrabCut" opprettet av Microsoft Research.

”Livene våre er fulle av fysiske objekter som betyr noe for oss… Som et team har vi blitt frustrerte over å se at det ikke er noen anstendige verktøy for å digitalisere disse fysiske tingene på en måte som får dem til å se bra ut, og som lar oss organisere objekter og dele dem med andre. mennesker. ”

Thinga Me Iphone

På prosjektets nettsted tilbyr utviklerne noen eksempler på hvordan appen kan brukes, inkludert samlinger av virkelige gjenstander som LEGO leker, smykker, verktøy …

"Thing.Me er designet for å løse dette problemet. Slagordet til appen er "Samle ting, ingen fotografier". Bruk GrabCut, en kode utviklet hos Microsoft Research for 10 år siden, som kutter ut objekter i et bilde. Denne enkle handlingen med å fjerne bakgrunnen forvandler et enkelt bilde til et objekt, til og med å vite at det er en digital representasjon. ”

Thinga Me for iPhone

Thinga.Me på video

Som nevnt tidligere, kan alle de brukerne som ønsker å teste applikasjonen gjøre det gjennom Thinga.Me-nettstedet, og deretter registrere seg i programmet for den lukkede beta-versjonen av iPhone-applikasjonen.