free estadisticas Saltar al contenido

Microsoft kunngjør Office for Mac 2011. Og iPad?

marzo 19, 2020

microsoft kunngjorde i går i MacWorld 2010 lanseringen av Office 2011 for Mac. Den vil være tilgjengelig på slutten av året, og blant hovedfunksjonene vil den ha bedre verktøy for gruppearbeid og vil forbedre plattformkompatibilitet.

Microsoft Macintosh Business Unit (MacBU) viste den nye versjonen av Office for Mac på messen. Det er laget med tilbakemeldinger av brukere, som fremfor alt hevdet makt del Dokumenter enkelt med kolleger og venner fra hvor som helst og på hvilken som helst plattform. Derfor vil du ha nye forbindelser til Microsoft-tjenester å jobbe mer effektivt, innlemme a brukergrensesnitt det vil forenkle oppgavene, og du vil ha en forbedret kompatibilitet slik at dokumentene vises riktig uavhengig av plattform der de ble opprettet.

Den nye delingsverktøy av filer Kontor 2011 la brukerne jobbe samtidig med den samme filen ord, Excel eller PowerPoint uavhengig av hvilken plattform som brukes. Med den nye funksjonaliteten Tilstedeværelse overalt (Tilstedeværelse overalt) arbeid kan spores videre sanntid og dermed vite hvem som jobber direkte i applikasjonen.

Kontor 2011 tilbyr tilknytning til Microsoft webapplikasjoner, som gjør det mulig å lagre dokumenter i kontoen din Windows Live ID eller gjennom teknologi Microsoft SharePoint. Et annet flott tillegg er Båndgrensesnitt. Ved hjelp av tilbakemeldinger fra brukerne har kjente elementer blitt omorganisert, og utviklet seg fra galleriet til Office 2008 og fra baren standard verktøy. På denne måten er mer enn 80% av de mest brukte funksjonene tilgjengelige i hovedvisningen av grensesnitt.

Kontor for iPad?

"Ja, det er noe vi ser på"Sier han Mike Tedescoden MacBU Product Manager. "IPad-kunngjøringen er veldig nylig, og jeg kan fremdeles ikke kunngjøre eller si noe om den i dag. (…) Vi har teknologi for nettbrett i både Windows 7 og Windows Vista, som automatisk oppdager det, og du kan bruke ditt Office der". Vi får se om det endelig er tilpasning av Kontor for iPad.