Microsoft lanserer billigere Office 365-kompatibelt iPad-abonnement

IPad er allerede en del av betalte Office 365-pakker

For et par uker siden ga Microsoft ut Office for iPad, men hadde ennå ikke inkludert det i programvarepakkene Personlig, Student, Hjem eller Bedrift. Nå teller iPad som om det var et nettbrett, akkurat som Surface med Windows Mobile.

I tilfelle du ikke visste det, Microsoft selger Office-pakker med en annen pris avhengig av bruken vi skal gi den. Det er rettferdig, siden et enkelt individ ikke er det samme som en familie eller et selskap. For eksempel inkluderer den enkelte pakken en stasjonær datamaskin og et nettbrett.

Andre Office 365-pakker tilbyr alternativer for familier, kalt Hjem, hvor inntil 5 lag og opptil 5 nettbrett kommer inn, og for selskaper som kan ansette så mange lag de trenger og avhengig av hvor mye prisen vil være det ene eller det andre.

officedevices-300x207top-of-post.png

Til tross for at Microsoft vurderte installasjonen av kontorpakken på nettbrett, regnet den imidlertid ikke iPad-er som sådan. Hvis du hadde en iPad og ville bruke den, måtte du betale gebyret igjen. Dette var så til i går, nå kan vi kjøpe en pakke med de som er nevnt over og bruke den på vår PC eller Mac og på Surface eller iPad.

Microsoft slipper et individuelt abonnement for $ 69,99 i året eller $ 6,99 i måneden

office-ipad-12-million-downloads-3

Innbruddet av iPad i disse månedlige eller årlige abonnementspakkene for å bruke Microsoft Office tilsvarer etterspørselen som genereres siden versjonen av disse applikasjonene ble lansert i App Store. Mer enn 12 000 000 mennesker lastet ned Word, Excell eller Powerpoint fra iPad-en på bare 15 dager.

Etter min mening er figuren for klumpete, siden gratisversjonene av de nevnte applikasjonene tillater oss bare å se dokumentene vi har lagret på vår iPad eller send oss ​​en e-post. Hvis vi i stedet ønsker å redigere dem, må vi betale for bruken av dem. Selv om det også er sant at de fremdeles er nedlastinger.

microsoft-office-mac.jpg

Betalingen avhenger av kvoten vi ønsker og utstyret vi skal bruke. For eksempel for en familie, Hjem-pakken koster $ 99,90 i året eller $ 9,90 i måneden med 5 datamaskiner og 5 nettbrett.

Som i går, Microsoft tillater oss også å kjøpe en enpakke til en pris av $ 69,99 i året eller $ 6,99 i måneden. Dette er ikke veldig viktig. siden vi bare kan finne fem venner, naboer eller pårørende som vil bruke Office, kan vi spare mye penger.

På samme måte som de forteller fra CNet, fortsetter vi med reformpolitikken som blir utført av Redmond, iPhone- eller Android-smarttelefonbrukere trenger ikke å betale for å bruke Office på enhetene sine. Det har ikke noe å si om du har en inngått Office 365-plan eller ikke.