Microsoft lanserer nok en Windows 8-annonseangrep på iPad

Microsoft lanserer nok en Windows 8-annonseangrep på iPad

Microsoft fortsetter sin forrige Windows 8-kommersielle kunngjøring med en annen kunngjøring som setter fingeren tilbake på såren av de begrensede mulighetene til iPad på visse områder, for eksempel multitasking, mangelen på Microsoft Office og ikke-inkludering av et MicroSD-spor. .

Microsoft fremhever igjen manglene ved iPad i en ny Windows 8-kunngjøring

Kunngjøringen belyser mangelen på Microsoft Office på iPad, men merkelig nok snakker det om sin egen OneNote-app for iOS som bunntilbudet. Det fremhever også mangelen på side-ved-side multitasking-funksjonen i Windows 8, og også mangelen på et MicroSD-spor på enheten, så vel som de begrensede utskriftsmulighetene iPad har.

Som nevnt på iPhonehacks, sammenligner Microsoft bortsett fra programvarefunksjoner som multitasking og utskrift også vekten og tykkelsen på iPad med et Asus-nettbrett. Vi får se hva Apple har oppnådd med iPad 5, som ryktes å være tynnere, lettere og vil ha en design som ligner den på iPad Mini.

I kunngjøringen vi så for noen dager siden, ble noen lignende ting også fremhevet. Det var en reklame der iPad og et Asus-nettbrett ble sett ved siden av hverandre. Det viste multitasking-evnen til Windows 8, mens Siri i bakgrunnen kunne høres og sa at han ikke kunne gjøre noe lignende.

Til slutt understreket han at prisen på iPad, med samme kapasitet, er mye høyere enn for Asus-nettbrettet med Windows 8. Spesielt sammenlignet de 64 GB iPad som koster $ 699 med 64 GB Asus VivoTab Smart som har en kostnad på $ 449.

Sannheten er at siden jeg så Windows 8 første gang tenkte jeg at det var et flott operativsystem for nettbrett. Den har et moderne og funksjonelt utseende. Personlig ser jeg det som et mye bedre system for nettbrett enn Android. En annen ting er at du får utviklere til å lytte til deg. Alt dette, sammen med iOS kan ha vært noe utdatert, kan gjøre at Windows 8-nettbrett kan få noe av iPad-markedsandelen. For øyeblikket er det ikke slik, i stor grad på grunn av mangelen på noen viktige applikasjoner.

Hva synes du om Microsofts annonsering? Tror du det er effektivt i å overbevise folk om å kjøpe Windows 8-nettbrett i stedet for en iPad?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!