Microsoft lanserer Outlook for iOS med støtte med Gmail, iCloud og Yahoo

Microsoft har kunngjort sitt ny og forbedret Outlook-app for iOS, som tilbyr kompatibilitet med Gmail, iCloud, Yahoo Mail og andre tredjepartsapplikasjoner som innboks som gir e-posttjenester til iOS-brukere.

Outlook-appen lar oss bruke alle Microsoft e-postkontoer som tilhører Outlook.com, Hotmail og Exchange. Det skal bemerkes at vi snakker om a gratis app og kompatibel med alle modeller av iPhone, iPad og iPad Mini.

microsoft-outlook (1)

Microsoft merker denne nye appen som “Fremtiden for mobil e-post”. Ikke bare gir det oss tilgang til e-posttjenestene våre og holder oss oppdatert på alle nyhetene i innboksen, men også integrere kalendere, kontakter og skylagringstjenester som Dropbox og Google Drive.

microsoft-outlook (4)

Outlook-innboksen for iOS gir oss e-postmeldinger som er viktigst for oss basert på handlingene våre. Jo mer vi bruker applikasjonen, jo bedre vil det avgjøre hvilke e-postmeldinger som er mest interessante i henhold til vår smak og / eller behov.

microsoft-outlook (2)

Outlook likner godt på Acompli, tjenesten som Microsoft kjøpte i desember 2014derfor brukere som bruker Acompli vil være ganske kjent med denne nye mobile e-postapplikasjonen.

Last ned Outlook for iPhone, iPad og iPad Mini

Du kan laste ned applikasjonen fra følgende lenke som vi tilbyr nedenfor. Det er helt gratis, og vi trenger ikke et Office 365-abonnement for å bruke det:

I følge troverdige kilder, appen vil kontinuerlig bli oppdatert med nye funksjoner, forbedringer og funksjonaliteter. Som Julia White sa daglig leder for Office hos Microsoft:

“I løpet av kort tid vil du begynne å se varianter av Acompli-applikasjonen som ikke lenger vil oppdateres fra det tidspunktet.”

Som Javier Soltero, en annen Microsoft-representant, la til:

“Vi må kunne sende e-post på en enklere, mer nyttig og effektiv måte.”

microsoft-outlook (3)

Den nye Outlook-applikasjonen for iPhone og iPad er sentralisert i å tilby en spesialisert tjeneste for brukere som tilhører selskaper og bruker kontoen sin for virksomhet. Men takk til støtte med Gmail og iCloud vi trenger ikke å tilhøre noe selskap for å glede oss over det.

I den følgende videoen kan du ta en kort titt på appen og alle funksjonene den tilbyr:

Fra iPhoneHacks anbefaler de oss å prøve, og de forteller oss at til tross for at vi ikke bruker mange Microsoft-produkter eller -tjenester, Outlook har vist seg å være et veldig nyttig verktøy, med et veldig rent og estetisk visuelt utseende. Et veldig godt alternativ til Gmail og den opprinnelige Apple Mail-appen.

La oss få vite hva du synes om den nye Microsoft e-postprogrammet fra kommentarene, og husk at du også kan anbefale alle andre applikasjoner for å administrere, administrere og lese e-postene våre. Takk for at du deltok!