Microsoft Office er en veldig viktig grunn til å kjøpe iPad 2018 i stedet for den nye 10,2-tommers iPad

kontor ipad

Apple forrige uke introduserte en fornyelse av sin rimeligere iPad, den nye iPad 2019 kommer med betydelige forbedringer i forhold til forgjengeren som Større skjerm og kompatibilitet med smart tastatur. Alt dette uten å heve prisen, som viser at Apple fortsetter å satse sterkt på å tilby en tilgjengelig iPad for studenter, lærere og andre typer brukere som trenger så mye strøm.

Imidlertid kan ikke alt være gode nyheter, og i dette tilfellet er Microsoft skylden. Ingen er imidlertid i tvil om at Microsoft Office er et veldig viktig verktøy på iPad at selskapet har skilt etter skjermstørrelse gjør at Office ikke lenger er gratis på den nye iPad 2019.

Microsoft Office blir betalt på den nye iPad

Microsoft har en noe merkelig policy når det gjelder å belaste Office, for å kunne glede seg over disse programmene gratis enheten din må ha en skjermstørrelse på 10,1 tommer eller mindre. Til nå holdt den rimelige iPad-karen Apple 9,7 tommer, så Office var gratis, men i den nye iPad 2019 stiger diagonalen til 10,2, noe som betyr at du må Apgar ha et abonnement for å bruke den.

kontor iPad

Det kan interessere deg | IPadOS er her, en ny måte å bruke iPad-en på

Office er gratis på alle iPhones, iPad mini og 9,7-tommers iPad, som iPad 2018, men vil ikke være gratis på den nye 10,2-tommers iPad. Bare for den lille detalj, må du betale et abonnement på 9,99 euro per måned eller 99 euro per år. Kanskje er det noe du burde verdsette hvis du tenkte å kjøpe noen av disse modellene.

Kjøp iPad 2018 Kjøp iPad 2019

Imidlertid er det mulig det Microsoft ender opp med å gjøre et unntak med denne nye iPadAlt i alt er det bare 0,1 tommer mer. I tilfelle Microsoft opprettholder denne regelen, vil selvfølgelig alle disse brukerne kunne fortsette å bruke Apples iWork-pakke med Pages, Numbers og Keynote.