Microsoft Portable Power, Nokia-tilbehør er allerede fra Microsoft

Microsoft har allerede et mobiltilbehør: Microsoft Portable Power. Det er et eksternt batteri med en stor kapasitet som allerede var tilgjengelig fra Nokia.

Med Microsoft Portable Power a rekke tilbehør til Lumia-enheter fra Microsoft. Det er klart Nokia-logoen forsvinner også fra det nye produktet.

Bilde - Microsoft Portable Power, Nokia-tilbehør er allerede fra Microsoft

Microsoft Portable Power, spesifikasjoner

Microsoft Portable Power eksterne batteri har en 6000 mAh kapasitet, som vi kan lade smarttelefonen mange ganger med, selv om alt avhenger av hva enheten er.

Batteriet fylles 80% på tre timer og når 100% på fire timers lading. Tilbehøret kobles via USB til et hvilket som helst nettbrett eller mobil uavhengig av merkevaren. Kompatibilitet bør ikke bekymre oss, det vil for eksempel fungere med Android-telefoner. Microsoft anbefaler Lumia 830, Lumia 735, Lumia 530 og Lumia 930, men vi insisterer på at det fungerer med noen.

Bilde - Microsoft Portable Power, Nokia-tilbehør er allerede fra Microsoft

Dimensjonene til Microsoft Portable Power er 43,9 x 99,5 x 25,4 millimeter, og vekten er bare 145 gram. Den har også en LED som indikerer ladestatus fra det eksterne batteriet. Den innebygde USB til microUSB-kabelen er 25 centimeter.

Den renoverte strømbanken eller det eksterne batteriet er tilgjengelig i hvitt, grønt og oransje. Prisen er 39 euro pluss skatt og kan kjøpes i Microsoft nettbutikk i tillegg til å anta at vi finner den i fysiske etablissementer.