contadores Skip to content

Microsoft Tablet Surface kommer 26. oktober

Microsoft avslørte i går at den 26. oktober lanserer det nye og forventede operativsystemet, Windows 8. Men også, hvis det ikke var nok, Samme dag vil Surface-nettbrettet selges, som mange sier er ment å lede iPad-konkurransen.

Vi husker at Microsoft-nettbrettet ble annonsert for halvannen måned siden. Sannheten er at Redmond-selskapet har tatt seg tid til å komme inn i dette markedet, i motsetning til konkurransen på Android. Det er kanskje av denne grunn at vi må være spesielt oppmerksom på Surface, siden bringer revolusjonerende ideer, men modnet i årevis.

I høst ryktes det imidlertid også at iPad Mini, Apples etterlengtede 7,85-tommers nettbrett, vil bli gitt ut. Og også andre nettbrett av Samsung, Amazon og andre Android-baserte produsenter. Kan du forestille deg salget som de vil ha blant alle overfor julemarkedet?

For de som ikke vet, er Surface en høyytelsesenhet som kommer i to moduser. Den første vil være et nettbrett slik vi kjenner det, og har som mål å konkurrere med iPad. Det andre alternativet er praktisk talt det samme som en bærbar PC med berøringsskjerm, og er designet for profesjonell sektor, takket være det innebygde tastaturet.

Begge modellene har Windows 8 innarbeidet, et operativsystem tenkt fra begynnelse til gi intuitive opplevelser på alle enheter, automatisk tilpasning til skjermen og grensesnittet.

Vi vet ikke hvordan Microsofts trekk vil vise seg, men har lagt store forhåpninger til Surface og i det nye operativsystemet. Foreløpig ser det veldig bra ut, men vi får se hvordan markedet tar imot denne nye skuespilleren på nettbrettet.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!