free estadisticas Saltar al contenido

MiDGT-appen, tilgjengelig på Android og iOS: mobilen din blir ditt fysiske førerkort (men den har ikke erstattet den ennå helt)

marzo 23, 2020

De ansvarlige for Generaldirektoratet for trafikk reiste for noen uker siden igangkjøring av myDGT, en mobilapplikasjon som tillot oss å konvertere mobiltelefoner til en gyldig måte å identifisere oss som om vi gjorde det med førerkort.

Denne applikasjonen har forlatt den foreløpige testfasen og er nå i en åpen testfase: den er allerede tilgjengelig for både Android og iOS, slik at enhver bruker kan ha en delvis erstatning for kjøre- og sirkulasjonslisenser på mobiltelefonen. Vær forsiktig, for selv om mobilen din blir ditt førerkort, den erstatter den ikke helt, og du må fortsette å bære papirene. I det minste for nå.

Vi testet min DGT, den nye søknaden fra Generaldirektoratet for trafikk for å frakte førerkortet på mobil

Fra mobilbetaling til mobilidentifikasjon

Som vi sa, dette nye trinnet i DGT er viktig, men ikke definitivt. Det er viktig å påpeke at DGT for øyeblikket indikerer at "Du må fortsette å bære dokumentasjonen eller den om kjøretøyet ditt i fysisk format til DGT snart godkjenner forskriften som lar deg bare bære appen og glemme papirene. "

Selv med den begrensningen, er sannheten at denne applikasjonen nå utgjør et nytt bemerkelsesverdig sprang i muligheten til at mobilen vår kan følge oss i offisielle prosedyrer. Hvis vi frem til nå kunne betale med mobilen vår, med My DGT-applikasjonen vi kan erstatte førerkortet med den digitale identifikasjonen integrert i mobilen.

Drømmen om å identifisere oss bare med mobilen er nærmere: DGT-appen vil ha samme gyldighet som det fysiske førerkortet

Verktøyet fungerer også slik at enhver innbygger kan få tilgang til dataene sine, motta varsler og nyheter av interesse og utføre hovedprosedyrene med DGT. I tillegg vil du kunne føre førerkortet ditt og dokumentasjonen på kjøretøyene dine på mobiltelefonen i digitalt format og med full gyldighet. "Men de insisterer nok en gang: det er fortsatt nødvendig å ta med seg de fysiske papirene. Hvorfor?

Årsaken er enkel: lovgivningen har ennå ikke tilpasset denne endringen, og artikkel 59.2 i loven om ferdsel, bevegelse av motorvogner og trafikksikkerhet inkluderer foreløpig ikke mobiltelefoner som en tilstrekkelig identifikasjonsmetode. Inntil lovgivningen ikke endres – og DGT ikke har gitt datoer i denne forbindelse – må vi fortsette å føre førerkortet og førerkortet til kjøretøyet i fysisk format.

Disney + reduserte fra 69,99 euro til 59,99 euro for ett år: begrenset tilbud til 23. mars "src =" https://i.blogs.es/2b2608/dis/original.png

Disney + reduserte fra 69,99 euro til 59,99 euro for ett år: begrenset tilbud frem til 23. mars

del
   
         MiDGT-appen, tilgjengelig på Android og iOS: mobilen din blir ditt fysiske førerkort (men den har ikke erstattet den ennå helt)