Minecraft: Story Mode GRATIS for en begrenset tid

En av styrkene til Apple-enheter er det brede utvalget av applikasjoner og spill som er tilgjengelige i App Store. Takket være dette kan vi glede oss over et bredt utvalg av titler som vi kan få mest mulig ut av iPhone og iPad. Selv om det er sant at mange av de mest attraktive og vellykkede spillene blir betalt, kan vi også finne noen midlertidige tilbud som tilbyr muligheten til å laste ned gode titler til nedsatte priser.

Det er tilfelle av ‘Minecraft: Story Mode‘, et spill som kom ut for et år siden med seglet fra det kjente utviklingsselskapet Mojang. Denne versjonen av den berømte PC-tittelen forblir tro mot originalen for ikke å miste sin umiskjennelige stil som holder så mange brukere hekta.

Er tilpasning for iPhone og iPad frakter oss til en verden full av fantasi, der vi må kontrollere vår karakter i et eventyrspill med de karakteristiske og vanedannende pikslene til Minecraft-universet. Som en nysgjerrighet finner vi også originale stemmer fra ‘Batman: Arkham Knight’ eller ‘Futurama’, for eksempel. I ‘Minecraft: Story Mode’ kan vi å utforske, gjør laging, Aktiver portaler, finn og lagre objekter på lager og til og med opprette en karakter velge en av de tre mannlige eller kvinnelige.

Denne tittelen ble utgitt komponert av fem episoder som på lanseringstidspunktet ble priset til 4,99 euro hver når du kjøper dem første gang. Selv om det var mulig å få hver episode med 25% rabatt når du gjorde det gjennom kjøp i appen. Faktisk har allerede åtte episoderHer er traileren til den første.

Men nå kommer gode nyheter for alle tilhengerne av denne glade atmosfæren, fordi ‘Minecraft: Story Mode’ er tilgjengelig for gratis nedlasting i en begrenset periode. Jeg har nettopp lastet ned den gratis, men jeg kan fremdeles ikke forsikre deg om det bare er den første episoden, eller om det virkelig er alle fem uten å betale.

Se på | Sorcery! 4, Møt månedens beste eventyr på din iPhone og iPad

I alle fall er det verdt det, så hvis du har det 1,4 GB gratis på din iPhone, og dette er fra femte generasjon. Du kan nå laste ned dette morsomme eventyret som du vil glede deg over timer fulle av piksler. Hva synes du om denne tilpasningen?