contadores Skip to content

Minuum, et “annerledes” tastatur som kan komme til iOS neste år

En av de store revolusjonene som fulgte med iPhone, var måten vi kunne samhandle med den. Den innovative multitouch-teknologien gjorde det mulig for mange andre ting å si farvel til fysiske tastaturer, siden de fra det øyeblikket alle ville være integrert via programvare og ville vises når det er nødvendig. Hvem husker ikke Steve Jobs som sa det fra “Oh! Vi kommer til å bruke en pekepinn, ikke sant? Hmm… nei ”og overrask alle de som tenkte feil.

I dag, nesten 6 år senere, har virtuelle tastaturer holdt seg praktisk talt. Er det mulig å gi dem en annen vri igjen? La oss se hva Minuum foreslår.

Minuum foreslår å slå sammen alle radene på tastaturet i en enkelt rad med dynamiske bokstaver

De ansvarlige for Minuum har til hensikt å revolusjonere verden av virtuelle tastaturer med et friskt alternativ som ikke er sett til dags dato. Så langt, når tastaturet vises, opptar det nesten halvparten av skjermen på enheten vår, og dette kan noen ganger være irriterende. Minuum ønsker å løse det problemet, foreslår prosjektet bli sammen med alle tastaturrader, klarer å redusere størrelsen til et minimum.

En enkelt rad? I forkant kan det høres noe komplisert og forvirrende ut, men gjennom denne videoen vil du få en perfekt ide om hva disse gutta foreslår oss:

Teamet som er ansvarlig for prosjektet forsvarer at virtuelle tastaturer må utvikle seg, at de ikke kan ha det samme arrangementet som tastene hadde på skrivemaskinens tid. Til tross for disse argumentene, er det åpenbart det vil ta en betydelig læringsperiode og det må sees om det ikke er noe problem i det lange løp ved å måtte kombinere det nye Minuum-tastaturet og det vi finner på en hvilken som helst stasjonær PC.

De fra Minuum kan absolutt være glade, siden det opprinnelige prosjektet ba om rundt $ 10.000 for finansiering, i løpet av en måned, har allerede samlet inn mer enn 80.000. Hans planer er å lansere en første versjon for Android, siden systemet tillater integrering av alternative tastaturer, og hans intensjon er å tilby et sett for iOS-utviklere i begynnelsen av neste år.

Nå vet vi alle at Apple ikke er veldig gitt for å tillate inkludering av funksjoner som forvrenger med operativsystemet. Integrer det som et alternativ til det klassiske tastaturet i iOS 7 kanskje? Vi vet ikke, men i så fall vil Apple overraske oss alle.

Hva synes du om Minuum-prosjektet? Kan du tenke deg å skrive med ham? Del dine meninger med oss.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!