free estadisticas Saltar al contenido

Modern Combat 4: Zero Hour, en av de beste skyttere for iPad

marzo 26, 2020

Modern Combat 4: Zero Hour er det nye spillet som Gameloft har forberedt for oss, og vi kan nå laste det ned fra App Store. En ny del av den berømte Modern Combat har kommet, og vi kan si at den er helt spektakulær. I dette nye førstepersonsskytespillet må du redde verden fra atom ødeleggelse ledsaget av en gruppe soldater som reddet de politiske lederne som er blitt kidnappet. Spillet ser fantastisk ut med grafikk like bra som dets store flyt. Spillet vil ta deg gjennom de mest avsidesliggende stedene i verden, men det beste er at det går gjennom Spania, Barcelona.

Modern Combat 4: Zero Hour – E S P E C T A C U L A R! ! !

Modern Combat 4: Zero Hour inkluderer to forskjellige spillmoduser, den Kampanjemodus og flerspiller-modus. I kampanjemodus vil du leve en flott opplevelse av å redde verden, og i flerspillermodus vil du kunne møte vennene dine gjennom et lokalt Wi-Fi-nettverk eller via Internett.

Spillets innstillinger tar deg til uendelige konfigurasjoner: du kan slå blod av eller på gjennom hele spillet, fjerne tipsene som vil gi deg en fantastisk tutorial, aktivere en hjelp til sikte osv. også du kan justere kontrollene på tre forskjellige måter å bruke den som er mest behagelig for deg.

Modern Combat 4: Zero Hour for iPad inkluderer fire spilltyper i kampanjemodus: enkel, normal, vanskelig og ekstrem modus der utfordringen er total. I en av de fire typene vil spillet lage en statistikk der du kan sjekke presisjonen din, de totale tapene og skuddene du har tatt på hodet.

I dette fantastiske Gameloft-spillet du kan bruke gyroskopet på en veldig spesiell måte, peker og retter blikket avhengig av helningen du gir til iPad-en. Modusen kan være vanskelig å bruke med det første, men det gir en ekstra mobilitet, og når du først er i den, vil du ikke endre.

Modern Combat 4: Zero Hour Video for iPad:

Med Modern Combat 4: Zero Hour for iPad vil du glede deg over et spektakulært spill med grafikk som har påvirket oss mye. Spillet er veldig flytende, og du må øve hvis du vil fullføre kampanjemodus. Lyden er ikke ubetydelig, og du vil glede deg over at kulehylsene faller. Denne fjerde avbetalingen av Gameloft har en butikk som du kan kjøpe ekstrautstyr som rustning, flere våpen som blendende granater eller til og med hoppe over noen av oppdragene som kveler deg. også du kan kjøpe tilbehør som en rød peker til våpenet ditt. Modern Combat 4 er et spill som du må prøve fordi det for øyeblikket er det beste skytespillet vi har testet til dags dato, og du kan glede deg over det på iPad Mini.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!