Los teléfonos modulares ya son una realidad gracias a Motorola

Modulære telefoner er allerede en realitet takket være Motorola

Motorola kunngj√łr Prosjekt Ara, en plattform for enhver bruker √• bygge en tilpasset telefon basert p√• modul√¶re deler.

Som om det var en Lego, kan brukeren gj√łre det sett sammen en smarttelefon med forskjellige deler CPU, skjerm, kamera, batteri, etc.

Vi hadde allerede sett et lignende prosjekt kjent som Phoneblocks, og nå har Motorola, et selskap som eies av Google, bestemt seg for å få det til. Grunnleggeren av phonebloksDave Hakkens blir med i Google og Motorola-prosjektet.

Utviklerne vil utgj√łre en veldig aktiv del i prosjektet. Module Developer Kit (MDK) vil v√¶re tilgjengelig snart. P√• denne m√•ten vil det bli planlagt et √łkosystem, som planlagt, der brikkene skal innoveres. Motorola rekrutterer for tiden utviklere, ekspertteknikere og frivillige til √• gjennomf√łre Project Ara.

Bilde - Modulære telefoner er allerede en realitet takket være Motorola

“Vi vil gj√łre for maskinvare det Android har gjort for programvare: lage et levende √łkosystem for utviklere, lavere hindringer for innreise, √łke innovasjonstakten og redusere tidslinjen for utvikling betydelig,” sa han. Motorola.

Tilsynelatende modulmonterte telefoner hver gang de er en nærmere virkelighet. Hver bruker kan personalisere smarttelefonen sin etter brikke, og i tilfelle en går i stykker, vil de kunne endre den ganske enkelt.