free estadisticas Saltar al contenido

Moment, den perfekte appen for familiegjenforeninger

abril 28, 2020

Mobilenheter er stadig mer til stede i folks hverdag, i en slik grad at det ved noen anledninger kan sies at det er en del av kroppen. I dag skal vi snakke om Moment, et program som kan være veldig nyttig for å forhindre at du bruker smarttelefonen din i familiesammenkomster.

Det er forbi julaften og første juledag, to dager da mange familier samles rundt et bord for lunsj eller middag. Besteforeldre, søskenbarn, onkler, svogere … og til og med deg selv, det blir stadig vanskeligere å ikke se noen bruke smarttelefonen enda et øyeblikk under måltidet.

Moment, et program som overvåker bruken av smarttelefonen.

Det blir stadig mer vanlig å bruke mobilen i denne typen møter til sjekk klokkeslettet, svar på en melding, se og legg ut ting på sosiale nettverk, vis et bilde til en av de pårørende … Dette kan være noe irriterende, og du må dra nytte av disse øyeblikkene for å glede deg over familien, noe som kan oppnås takket være en applikasjon som heter Moment.

Moment, en app som overvåker bruken av en enhet

For øyeblikket er det noen løsninger for å forhindre at folk bruker mobiltelefoner under en familiesammenkomst eller også når de skal ut på middag med venner. Det mest klassiske er å stable alle mobiler i midten av bordet å på noen måte forby å bruke det under kampen.

Et annet alternativ er å la mobilen ligge midt på bordet, godt stablet eller i en kurv og sette en straff på de som bruker mobilen, for eksempel som betaler for middag eller drikke. Imidlertid til dagen av i dag er det også et alternativ i form av en søknad, slik tilfellet er for Moment.

Moment, et program som overvåker bruken av smarttelefonen.

Moment er en applikasjon utviklet av Kevin Holesh, der du kan redusere bruken av smarttelefonen eller nettbrettet. Momentets hovedmål er overvåke bruken du gjør på enheten og etablere grenser for å "fjerne".

Selv om du etter å ha installert det passerer Moment, vil ikke applikasjonen ha glemt deg og Når du åpner den, vil den vise deg alle postene for å se hvilken bruk du har gitt enheten. Tell for eksempel hvor mange ganger du låser opp enheten, hvor lang tid den bruker når den er slått på eller hvor du har brukt den.

Moment, et program som overvåker bruken av smarttelefonen.

Last ned Moment-appen på din iPhone eller iPad

Du kan få Moment på iPhone eller iPad gratis, men Hvis du vil ha den fullstendige versjonen, må du betale € 4,99. For denne prisen vil du ha mange ekstra funksjoner som lar deg sette grenser for daglig bruk, aktivere overvåking på bestemte tidspunkter, etc.

Som kollegene til Applesencia sier, hva Det som Moment har, er at det har et familievalg som koster € 14,99 (3 måneder) eller € 44,99 (12 måneder), der du kan følge med på bruken som hele familien gir til sine respektive enheter. Det kan virke dumt, men en slik applikasjon kan tjene til å gjøre oss oppmerksom på tiden vi bruker på smarttelefonen som vi kan investere i andre ting, for eksempel å glede oss over familien.