momondo steder, Et fantastisk reisefinner for iPad

Ser du på deg selv som en ekte reisende eller eventyrer? Leter du etter en spesiell tur med partneren din for denne Valentinsdagen? Da vil du være veldig interessert i momondo locations-appen, som vil hjelpe oss med å planlegge en perfekt dag for elskere.

Den gratis momondo plasserer appen Den kombinerer perfekt tjenestene til en utmerket reisesøkemotor med nytten av en turistguide.. Hovedmålet med applikasjonen er å hjelpe oss med å planlegge turene våre i henhold til vår smak og / eller behov.

momondo-steder (1)

Hva tilbyr momondo steder oss?

I utgangspunktet samler den all slags informasjon om de viktigste byene; monumenter, restauranter og kafeer, barer, hoteller, motebutikker … For øyeblikket har det 11 komplette guider til følgende byer: New York, Roma, Berlin, Lisboa, London, Barcelona, ​​Bangkok, Amsterdam, København, Paris og Moskva.

momondo-steder (3)

Men en av de mest interessante funksjonene ved momondo steder er at det tillater oss finn det vi leter etter i henhold til humøret vårt. Hvordan virker det? Veldig enkelt, når du velger en farge slik appen vil anbefale forskjellige turer relatert til den fargen. Vi må bare snurre et morsomt hjul.

momondo-steder (2)

For eksempel, i dag på Valentinsdag, hvis vi valgte den røde fargen momondo steder, vil vi anbefale alle slags romantiske steder og restauranter å besøke sammen med partneren vår.

momondo-plasser 5

Endelig vil momondo steder tillate oss samle alle favorittstedene våre i en favorittlistePå denne måten får vi muligheten til å lage vår egen reisesamling.

momondo-steder 6

Utformingen av momondo plasserer applikasjonen er virkelig estetisk og gir oss muligheten til utforske og navigere gjennom grensesnittet og menyene på en veldig hyggelig måte.

For mer informasjon og detaljer om appen, anbefaler vi at du besøker denne lenken.

Last ned momondo steder

Du kan få denne applikasjonen helt gratis gjennom følgende nedlastingswidget:

Det vi likte mest

  • Alt nedlastbart innhold på momondo plasserer er helt gratis og tilgjengelig, selv om vi ikke er koblet til Internett.
  • Navigasjonsmodusen er veldig glad og morsom.
  • Artiklene er ledsaget av bilder av høy kvalitet og presenteres elegant.

Momondo-utviklerbedriften har også andre veldig komplette reiseapplikasjoner for iPhone og som vi vil ha muligheten til oppdag turistmål som: London, New York, Barcelona, ​​Paris, Amsterdam, Berlin, Roma og mange flere!

Hva synes du om denne turistguiden? Har du allerede prøvd søknaden om momondo locations? Del din mening med andre lesere i kommentarfeltet nederst i denne artikkelen.