free estadisticas Saltar al contenido

Monsters Band, De bedårende monstrene [3-6 años]

marzo 26, 2020

Monster Bands er en Utdanningsapp for iPad-nykommer i App Store som husets minste (3-6 år) kan lære og ha det gøy på mer enn 3 forskjellige måter: det mytiske parspillet, et puslespill og en konkurranse, alt sammen med en hel familie av vennlige og bedårende monstre hva noen SPEKTAKULÆRE design. Rist Mr. Burns 😛

De to første kampene har opptil 3 vanskelighetsgrader, der det viktige ikke er å mislykkes fortløpende. Konkurransen er … bare fantastisk. Barn får muligheten til å delta i et morsomme 10 spørsmål quiz der hovedpersonene vil være dine favorittmonstre. Appen inkluderer også en foreldreområdet, der Monsters Band ønsker å forklare hvordan de kan hjelpe barn med lekene sine, stimulere kreativitet og hjelpe dem med å utvikle sin evne til observasjon og oppmerksomhet. I tillegg til det som tidligere ble nevnt, inkluderer Monsters Band et album som barn kan fylle med handelskortene til monstrene de samler.

Monsters band

Parspillet er helt kjent for alle og i Monsters Band er det 3 forskjellige vanskelighetsgrader: 12 par, 20 eller 30. Barna våre må oppdage alle par monstre som kortene skjuler på kortest mulig tid. Jo høyere vanskelighetsgrad, jo flere poeng vil parene som er funnet være verdt. Starter med 10 poeng på det enkleste nivået, 50 poeng per par på middels nivå og opp til 100 poeng per par på det vanskeligste nivået.

Monsters Band inkluderer også et puslespill, men både dette og konkurransemodus må låses opp i selve applikasjonen for € 0,89. Så dine små Du kan ha det moro med 3 forskjellige bilder fordelt på 3 vanskelighetsgrader hvor puslespillene vil ha 6, 15 og opptil 24 fliser i sin mest kompliserte modus. Monsters Band rangerer vanskelighetsgraden ved gåtene etter alder, slik at du vet hva som er det mest anbefalte for hvert nivå, å være 6-delte gåter for barn fra 3 år og 15 og 24-delers gåter for barn fra 4 til 6 år gamle.

Spillet i konkurransemodus er mye moro, og barna vil utfordre seg selv, til og med utfordre hverandre til å se hvem som svarer mest spørsmål riktig av de 10 som blir stilt. For hvert svar de får, vil de motta 100 poeng, og hvis de treffer fortløpende, lanseres også en fantastisk multiplikator. Hvis spørsmålene besvares veldig raskt vil det også være en premie For hvis barna har rett på 20 sekunder – eller mindre – vil de motta en bonus på 200 ekstra poeng som vil gå opp til markøren deres. De vil også ha en bonus som fullfører konkurransen på 30 og 40 sekunder.

Konkurransemodus låses opp samtidig med puslespillmodus, og du trenger ikke å betale to ganger på iPhone-en din fordi det er et universelt program, og fordi det i selve spillet er en knapp som du kan gjenopprette kjøpene dine ved ganske enkelt å plassere passordet slik du pleier å gjøre i App Store. I tillegg er spillet oversatt til tre språk: spansk, engelsk og katalansk, og du kan velge volumet på musikken eller spesialeffektene hver for seg. En veldig komplett applikasjon som barn aldri vil bli lei av å leke, og du vil glede deg over å se dem.

Slik ser det flotte Monsters Band for iPad ut mens du er på farten:

Vi kan si at Monsters Band er 3 spill i 1. I tillegg inkluderer applikasjonen et klistremerke-album som barna vil kunne fylle opp med de de får for å spille og oppnå forskjellige prestasjoner innen de 3 morsomme spillene.

Monsters Band er fullt kompatibelt med alle iPad-modeller, inkludert iPad Mini og med iPhone 5, iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 3GS.

Har du prøvd Monsters Band? Og barna dine? De vil bli fortryllet!

Monsters Band er helt GRATIS, men for € 0,89 kan du låse opp alle alternativene. Noe vi anbefaler på det sterkeste … Ha barna dine glade, at de lærer og … Alt dette for mindre enn prisen på en kaffe!

Flott for barn i alderen 3-6 år!

Fortell oss tankene dine om Monsters Band i kommentarfeltet.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!