free estadisticas Saltar al contenido

mooverang: Den enkleste måten å spare penger med din iPhone og iPad

abril 28, 2020

mooverang er en administrasjons- og administrasjonsapplikasjon for personlig økonomi kompatibel med iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch, så vel som Android-smarttelefoner, med Android Wear og datamaskiner. Det handler om et ideelt alternativ for å få kontrollert utgiftene våre, og å samle alle bankkontoer og kort på ett sted.

Å administrere økonomi fra mooverang er virkelig nyttig, men også applikasjonen gir oss muligheten til spar mye penger takket være juksen, tipsene og minispelene hans fra mooverang Evolution. Vi kan spare opptil 2000 euro i året!

mooverang

Men uten tvil er det beste av alt det mooverang er en 100% sikker applikasjonDen inneholder ingen reklame, er kompatibel med mer enn 50 finansielle enheter, og tilbyr eksklusive tilbud, råd og anbefalinger.

mooverang og dets nye Evolution-verktøy

For å fortsette å hjelpe brukerne og tilby en mye mer komplett tjeneste, mottok mooverang en oppdatering og innlemmet Evolution, en ny måte å spare i henhold til prisstudier og OCU markedsanalyse. mooverang Evolution tilbyr alle slags tilpassede råd og anbefalinger som lar oss administrere penger intelligent.

mooverang

mooverang Evolución er alltid klar over alle endringene i prisene for Endesa, Gas Natural, Iberdrola, Movistar, Orange og Vodafone og andre TV-, Internett- og bensinstasjonstjenester for å varsle oss umiddelbart hvis et av tilbudene deres best passer våre behov. Dermed hjelper oss å spare en god sum penger gjennom året.

Det månedlige abonnementet på mooverang Evolution koster € 2,99men OCU-medlemmer vil glede seg over fordelene helt gratis.

Fordeler med mooverang-appen

Først av alt, mooverang har støtte fra OCUDerfor er det åpenhet og sikkerhet 100% garantert. På den annen side har den samme nivåer av sikkerhet som banker takket være sin 256-bit krypteringsteknologi, SSL TLS-sertifikatet og Norton Secured sikkerhetsforsegling.

mooverang

Som vi tidligere antok, har mooverang ikke noen form for reklame. Søknaden tar seg av automatisk beregne våre økonomiske data og tilby oss planlagte budsjetter, en økonomisk planlegging som lar oss styre den personlige økonomien enkelt og trygt.

mooverang

mooverang, det mest komplette verktøyet på markedet

Denne nyttige økonomistyringsapplikasjonen gir oss et stort antall helt gratis funksjoner, blant dem er:

  • Min status: Et verktøy for å kjenne til økonomien.
  • Tidslinje: La oss kjenne alle bankbevegelsene våre.
  • budsjett: En personlig fremtidsplanlegging basert på vår historie.
  • versus: En ideell metode for å oppdage om vi bruker mer penger enn andre brukere.
  • mål: Det gjør at vi kan spore spareplanen vår.
  • Viktige opplysninger: Rapporter og varsler for å vite vår økonomiske situasjon.
  • tilbyr: Eksklusive tilbud og kampanjer i mer enn 200 nettbutikker.

mooverang

Last ned mooverang for iOS

Du kan få applikasjonen og prøve den helt gratis fra følgende nedlastingswidget:

Last ned mooverang-versjon for Android

viktig: mooverang er ikke kompatibel med forankrede eller Jailbreak-enheter på grunn av det strenge sikkerhetssystemet som beskytter brukere mot mulige datasamlinger, og dermed holder personvernet deres intakt.