contadores Skip to content

Moscone Center-plakater avslører Apple for å presentere iOS 8 på WWDC14

Den nye iOS 8 ser ut til å være nærmere

Vi er bare noen timer unna Apples WWDC, som finner sted i San Francisco fra 2. til 6. juni. Alt ser ut til å være klart og detaljene blir ferdigstilt slik at de fra Cupertino prøver å overraske alle nok en gang.

Det er foreløpig ikke kjent med sikkerhet hva som venter oss på konferansen, men en ting som vi kan være sikre på ved de lekkede bildene er at iOS 8 kommer til å bli presentert i samfunnet. Og det er at siden forberedelsene begynte i Moscone West Center har det vært flere bilder som har blitt lekket som har tillatt oss å se en del av dekorasjonen i hovedhallen i bygningen.

ios-8

Denne gangen har bilder blitt lekket fra et nytt panel som viser nummer 8 med en havbunn, så vi kan utlede uten frykt for å ta feil, at Apple vil presentere det nye operativsystemet for iPhone, iPad og iPad mini. Når vi ser på disse bildene kan vi tydelig se at stilen til tallet ser ut til å følge den samme linjen som nummer 7 i den nåværende versjonen av operativsystemet, iOS 7, som skal huskes at det ble presentert i fjor under feiringen av samme hendelse. Disse bildene gir oss ikke mange ledetråder om nyheten som den nye iOS8 vil bringe, men vi er sikre på at vi får se den rare overraskelsen.

I tillegg ser denne logoen som er vist over et hav ut til å være mindre minimalistisk enn den i iOS 7, og den minner oss også om den i iOS 6. Vil dette kunngjøre en estetisk endring i den nye iOS 8?

ios-8-2

Hva annet kan vi se på WWDC 2014

I tillegg til det som virker som den åpenbare presentasjonen av iOS 8, er det andre ting som det ryktes å kunne bli presentert av de fra Cupertino på denne konferansen. Vi kunne se en ny versjon av OS X, enten gjennom en Mavericks-oppdatering eller med en helt annen som integreres mye bedre med designet og funksjonaliteten til den nye iOS.

Det er mange som forventer at Apple skal presentere et armbånd eller en smartklokke (iWatch), siden noen av konkurrentene allerede har gjort det og de fra Cupertino ikke vil være mindre.

Også Det forventes at Apple kommer inn på det smarte hjemmemarkedet fullt ut, noe som kan komme gjennom en spesiell app, et helt uavhengig operativsystem eller en spesiell enhet. Selv om jeg personlig foretrekker mer for et program som lar vår iPhone eller iPad styre noen funksjoner i hjemmet vårt.

ios-8-3

Noe som ikke virker så sannsynlig er presentasjonen av den nye nye iPhone 6, siden vi for øyeblikket ikke har sett noe bilde inne i Moscone West Center som viser til den, selv om med Apple alt kan skje. Det vi forventer er mange overraskelser og selvfølgelig interessante nyheter som garantert vil glede dem som på en eller annen måte hadde mistet troen på Apple.

Viktig

Som alle år, WWDC14 kan følges live fra iPadizate gjennom følgende lenke:

WWDC14 live

Vi ses på dag 2!