free estadisticas Saltar al contenido

Møt den mest solidaritetsappen i App Store

abril 29, 2020

Det er på tide å vise solidaritet, det er på tide å laste ned Solidaritetsappen fra App Store.

Solidarity App er en applikasjon som utelukkende er dedikert til solidaritet som har lansert et fantastisk initiativ. Hver gang du laster ned appen, blir du det å gi en donasjon til en veldedig sak.

På denne måten 90% av overskuddet til utviklerne av Solidarity App vil gå til solidaritetskampanjer. Har du fortsatt ikke lastet ned den? På tide å vise solidaritet!

Ta vare på planeten din og de som har mest behov med din iPhone

Solidarity App deltar aktivt i mange solidaritetskampanjersom gjenbruk av avfall i Hellas, utdanning og trykte proteser i Jordan, bygging av et barneteknisk kafeteria i Tyrkia eller den populære Kampanjen mot Hunger of Manos Unidas.

UNHCR - Med solidaritetsapp

I tillegg samarbeider solidaritetsappen med FAADA (Action for Animals), SOS Dolphins, ROW (Refugee Areas) og Hippo Roller Water Project.

Hvordan bruke solidaritetsappen

Solidarity App er en web-app, det vil si at den utføres gjennom nettet, slik at du ikke trenger å laste den ned til iPhone / iPad. For å bruke det, ganske enkelt Klikk på lenken som vi legger ved nedenfor. Hjelp dem, de vil også gjøre det for deg. Og det vil bare koste deg et par kraner!

Bruker solidaritetsappen

Operasjonen av solidaritetsappen er veldig enkel. Applikasjonen anbefaler at du laster ned et visst antall applikasjoner fra App Store per dag, og Hver gang du laster ned en av dem, vil du gi en veldedig sak.

"Vi har tenkt å hjelpe så mange initiativer som kan ha positive konsekvenser. Så brukere vil kunne velge hvilket prosjekt de skal samarbeide med blant mange initiativ. ”

Har du allerede gitt din mikrodonasjon til frivillige organisasjoner? Hvilket initiativ har du satset på? Ikke vent lenger! Det er millioner av urettferdigheter i verden. På tide å vise solidaritet!