contadores Skip to content

Møt din ideelle partner med de beste iPhone-applikasjonene

Vil du møte interessante mennesker som også er nær deg? I dag er det mer og mer vanlig å møte nye mennesker eller til og med å møte din ideelle partner gjennom mobile enheter. Ny teknologi serverer mange ting, og kobling er en av dem.

Over tid har antall sosiale applikasjoner økt. I App Store kan du finne flere helt gratis Kompatibel med både iPhone og iPad.

Apper å flørte med iPhone.

hvis du anser deg selv som en 2.0 person og leter etter kjærlighetVi inviterer deg til å fortsette å lese, da nedenfor viser vi deg en liten samling med noen av de beste applikasjonene for å finne din ideelle partner. Hvem vet om kjærligheten til livet ditt er bak skjermen på din iPhone.

Finn kjærlighet med en av disse iPhone-appene!

De fleste av disse applikasjonene er basert på geolokalisering for å vise deg profiler fra andre mennesker som er i nærheten av deg eller i en fane hvor du kan se informasjon om dem, et slags visittkort. Og hvem vet om etter mer møte ender opp med mer kjærlighet!

Apper å flørte med iPhone.

tinder

En av de mest kjente applikasjonene for å møte mennesker av brukere er Tinder. IPhone-appen er gratis og veldig enkel å bruke, siden Den viser bilder fra andre brukere, og du kan bestemme om du vil det eller ikke. I tilfelle begge mennesker liker det, kan en privat chat starte.

happn

Noe av det som skiller Happn fra andre apper for å møte mennesker, er at du kan oppdage hvem du har møtt i det virkelige liv, hvor mange ganger det har skjedd, nøyaktig sted og tid. På den annen side kan du like en person, som ikke vil vite at du har gjort det med mindre han gir det tilbake, i så fall kan du starte en privat samtale.

Grindr

Grindr er en applikasjon fokusert på det homofile samfunnet, lar deg laste opp et profilbilde og starte en samtale med andre i nærheten. Det er to versjoner av appen, en gratis og en premium som heter Xtra med flere alternativer.

Adoptauntio

Her kvinnen tar tømmene og bestemmer hvilken type mann hun leter etter og hvilken hun vil “adoptere”. I Adoptauntio kan du filtrere etter likes, interesser, nøkkelord osv.

Badoo

En annen klassiker der det er i denne flørting på Internett er Badoo. Det startet som en webside, og med tiden gikk det også inn i mobile enheter i form av en applikasjon. Den har mer enn 200 millioner profiler over hele verden som du kan finne kjærlighet eller bare et vennskap, uansett hva du foretrekker. Vil kjærlighet i livet ditt være her?

Disse er bare noen applikasjoner som du kan finne i App Store for iPhone og iPad som du kan møte din ideelle partner. Husk at det er mange flere, men det er de som virker mest komplette og enkle å bruke.