Møt interessante mennesker med skout ved hjelp av din iPhone eller iPad

I dag har måten å møte nye mennesker forandret seg mye på grunn av nye teknologier. Det har vært flere online tjenester for dette formålet i lang tid, men ankomsten av mobil- og nettbrettapplikasjoner har vært et stort skritt. I dag skal vi snakke om Skout, en applikasjon tilgjengelig for iPhone og iPad som du kan møte veldig interessante mennesker med.

I dag i App Store kan vi finne mange applikasjoner for å flørte og møte nye mennesker som Lovoo eller Meetic, som vi nylig har vurdert på iPadizate. Skout er et annet alternativ tilgjengelig både for iPhone og iPad og for andre mobilplattformer, som du kan møte nye mennesker, chatte og få venner.

skout-app-iphone-ipad-2

Med Skout kan du utvide det sosiale nettverket ditt og møte mange nye mennesker veldig enkelt og raskt, alt ved hånden. Den har mange innebygde funksjoner som gjør Skout til en av de beste applikasjonene i sin kategori.

Skout lar deg møte mennesker i nærheten eller hvor som helst i verden

Det skal bemerkes at Skout er et verdensomspennende nettverk for å møte nye mennesker. Applikasjonen gir brukerne muligheten til å møte mennesker som er i nærheten eller i noen annen del av verden, i tillegg Det brukes ikke nødvendigvis for å møte en mulig partner, det er også veldig nyttig å få nye venner.

skout-app-iphone-ipad-3

På denne måten kan du med Skout møte en person som er i samme by, eller hvis du foretrekker det, kan du åpne vennekretsen din med mennesker som bor i et hvilket som helst hjørne av verden, men du kan også filtrere etter preferanser. Som de forteller i beskrivelsen av applikasjonen i App Store, møtes millioner av mennesker hver dag gjennom Skout.

skout-app-iphone-ipad-4

Denne søknaden den har flere veldig interessante integrerte funksjoner. Når du for eksempel åpner Skout og rister på enheten, vil den koble deg til noen å begynne å chatte, du kan legge ut hvor du er på et bestemt tidspunkt i tilfelle du vil at flere skal være med eller møte folk fra en by du snart skal reise til.

På den annen side viser Skout deg også en liste med alle menn og kvinner som er i byen din. Videre er det mulig å se hva andre Skout-brukere har lagt merke til deg, se nyheter om de som er i nærheten og lagre de som interesserer deg mest.

skout-app-iphone-ipad-5

Last ned Skout på din iPhone eller iPad

Hvis du vil møte nye mennesker, kan du chatte og få venner, ikke nøl med å prøve SkoutDet er gratis, selv om det har noen kjøp i appen for å låse opp premiumfunksjoner. I tillegg må det sies at den er kompatibel med iPhone og iPad.

Hvis du er en av dem som liker å bruke nye teknologier for å møte nye mennesker, anbefaler vi at du tar en titt på samlingen vår av de forskjellige måtene Apple Watch vil endre måten folk møtes på. Faktisk Det er allerede noen applikasjoner som støtter smartwatch, selv om dette ikke er tilfelle for SkoutSelv om hvem vet om de i fremtiden hopper i bassenget.

Til slutt bør du vite det Skout passer godt på personvernet til brukerneDerfor vil den på ingen tid tilby den nøyaktige plasseringen eller personlige data uten din forhåndsgodkjenning.