Moto G med 4G lanseres i Spania for 199 euro

Hvis det er en terminal som klarte å endre økosystemet til mellomtoneterminalene til Android som har vært Motorola Moto G. På tidspunktet for lanseringen var prisen en perfekt bestemmelse for å kjøpe den, selv om Motorolas tapende strek de siste årene har motivert folk til ikke å stole på en terminal som denne.

Når vi har prøvd det, har vi innsett kvaliteten som terminalen har. Det var ikke slik at Moto G var high-end som alle ventet på, men det var den terminalen som var tilgjengelig for mindre enn 170 euro, fullverdig operatørkjøtt (med enda mer interessante tilbud) som ga oss en tilfredsstillende Android-opplevelse.

I tillegg til det hadde den noen funksjoner å matche, og gjorde det mulig for oss å skaffe den nyeste versjonen av Android med støtte fra Google og dens allianse med Motorola. Akkurat nå vil vi huske at Moto G eies av Lenovo selv om den fremdeles har støtte fra den store G.

Mange trakasserte Moto G for å være en lav rekkevidde men når du prøver det, skjønner du at de tar helt feil. Det tilbyr utmerket ytelse, god batterilevetid og til og med sprutbeskyttelse, selv om det ikke tilbyr et offisielt tall.

Bilde - Moto G med 4G lanseres i Spania for 199 euro Den nye versjonen av Moto G, kommer til Spania i juli for 199 euro slik at du kan glede deg over de tingene som folk har gått glipp av. Den vil ha 4G-støtte og muligheten til å utvide lagring gjennom microSD, nyttig for lagring av videoer, musikk og bilder fordi applikasjoner ikke lenger blir lagret på SD med de nyeste versjonene av Android.

Vi vil minne deg på at du har det 4,5-tommers skjerm med 720p oppløsning og en vekt på 143 gram. Prosessoren er Qualcoom Snapdragon 400 firkjernede A7 1,2 GHz og ledsages av 1 GB RAM.

Kommer med KitKat som standard og det lar oss ta bilder med 5 MP-kameraet og ta noen fair selfies med 1,2 MP-kameraet. Gleder du deg til å teste Moto G med 4G?