Moto G-minne er en enkel microSD

Moto G-minne er en enkel microSD

En av de vellykkede smarttelefonene til denne julekampanjen er utvilsomt den nye Motorola Moto G, en terminal som har returnert til bane rundt en tradisjonell produsent som Motorola etter Googles kjøp av den.

Til tross for all suksess som den nye Motorola-smarttelefonen høster, er det ingen perfekt terminal og derfor Motorola Moto G Den presenterer også en serie feil, der vi kan synliggjøre fraværet av et spor mikro SD å utvide lagringsminnet til Motorola Moto G. Hvis vi til dette legger til at mengden minne til Motorola Moto G den er ikke altfor stor (8 GB og 16 GB versjoner), den kan bli en god handicapper. Det er sant at alt dette kan skyldes “energien” som Google bruker på oss alle ved å bruke skytjenester.

Moto G-minne er en enkel microSDMoto G-minne er en enkel microSD

Vi har vært med på det nye i noen uker Motorola Moto G i markedet, og det var et spørsmål om tid at Motorola Moro G ble “sløyd” og alle dens hemmeligheter avdekket. Generelt sett er den eneste hemmeligheten som vanligvis blir avdekket når du dissekerer en smarttelefon, kostnadene for hver av de enkelte komponentene på den aktuelle smarttelefonen. Imidlertid i tilfelle av Motorola Moto G disseksjonen har avdekket noe mer enn saftig overraskelse for hva den betyr. Den største av disse overraskelsene avdekket i Motorola Moto G er at den interne lagring av terminalen ikke er en spesifikk RAM-minnebrikke, men at lagring er betrodd et kort mikro SD. Som alt i denne verden har dette sin dårlige side siden et microSD-spor ikke brukes til kommunikasjon av kortet med terminalen, men det er loddet direkte til hovedkortet til Motorola Moto G.

Kan minnet om Motorola Moto G utvides ved å endre microSD-kortet?

I prinsippet skal det ikke være noe problem med å kunne utføre denne operasjonen, men som vi tidligere har sagt, kortet mikro SD er sveiset til hovedkortet til Motorola Moto G og bytt kort mikro SD for en større ville det ikke være så enkelt som om en spor hadde blitt brukt mikro SD. Så svaret på dette spørsmålet er et rungende ja, du kan utvide minnet til Motorola Moto G bytte kort mikro SD for en annen med større kapasitet, men ikke alle har nok kunnskap til å gjøre det hjemme på en ettermiddag.

Bortsett fra de fysiske tilkoblingene, må det tas hensyn til det på kortet mikro SD original av Motorola Moto G alle nødvendige filer for systemet er også funnet, og disse skal sendes til det nye kortet mikro SD. Derfor utvide minnet til Motorola Moto G Det er gjennomførbart på en ikke så komplisert måte, men som vi sier, det er ikke noe vi kan gjøre i vårt eget hjem om en stund.