Moto G vs Nokia Lumia 520, sammenligning med lavt budsjett

Moto G vs Nokia Lumia 520, sammenligning med lavt budsjett

Mens smarttelefonmarkedet er overveldet med avanserte flaggskipstelefoner fra ganske mange produsenter, er det ikke alle som trenger eller har råd til denne typen enheter. Heldigvis produserer flere og flere selskaper telefoner til en lav pris som tilbyr en god opplevelse for forbrukerne. De mest vellykkede er å ha Motorola Moto G og Nokia Lumia 520

Motorola Moto G Nokia Lumia 520
dimensjoner 65,9 x 129,9 x 11,6 119,9 x 64 x 9,9
Vekt 143 gram 124 gram
Skjerm størrelse) 4,5 tommer 4 tommer
Skjermoppløsning) 1280 x 720 800 x 480
Skjerm (teknisk.) IPS LCD IPS LCD
Skjerm (tetthet) 329 ppi 235 ppi
prosessor Qualcomm MSM8x26 firkjerne A7 1,2 GHz Snapdragon S4 dual core 1GHz
RAM 1 GB 512 MB
Oppbevaring 8 GB / 16 GB 8 GB
mikro SD Ikke Ja
Alm. Sky 50 GB (stasjon) 7 GB (Skydrive)
Kamera 5 Mpx 5 Mpx

Imens han Motorola Moto G Det har bare vært på markedet i noen uker, mange er det, som med rette mener at telefonen er det beste alternativet i Android-verdenen for forholdet mellom kvalitet og ytelse / kostnad. På den annen side, selv om Nokia Lumia 520 Den har vært på markedet i lengre tid, ingen er i tvil om at den for tiden er den mest populære på Windows Phone-plattformen.

Videoen som vi bringer deg i dag, og som du kan se på slutten av artikkelen, gjør en sammenligning mellom hva Nokia Lumia 520 og Motorola Moto G og prøver å konkludere hvilken av de to terminalene som tilbyr mer for mindre. Mens begge smarttelefonene er på bunnen av sine respektive plattformer, vil Nokia Lumia 520 det er enda billigere enn Motorola Moto G.

Moto G vs Nokia Lumia 520, sammenligning med lavt budsjettMoto G vs Nokia Lumia 520, sammenligning med lavt budsjett

Når det gjelder design, konkluderte vi at Moto G, til tross for at han følte seg veldig komfortabel i hendene og hadde lignende materialer som ble brukt i produksjonen, Nokia Lumia 520 det er tynnere som til slutt oversetter til et bedre utseende.

Begge terminaler tilbyr styrker og svakheter, på den ene siden skjermen til Motorola Moto G er langt overlegen den av Nokia Lumia 520. Imidlertid tilbyr Nokia-modellen et flyttbart batteri som kan skiftes uanstrengt når den originale begynner å vise tegn på slitasje.

Han Nokia Lumia 520 igjen presenterer en festning der Motorola Moto G viser svakhet. Det er tilfelle utvidelsen av den interne lagringen ved hjelp av microSD-kort. De to enhetene er funnet ideelle for alle som leter etter en grunnleggende terminal til en god pris, og som tillater de fleste av oppgavene som kreves i dag for smarttelefoner.