contadores Skip to content

Moto G vs. sammenligning Galaxy S3 – Ulike serier, forskjellige generasjoner

Han Galaxy S3 Det var Samsungs flaggskip i løpet av 2012, en smarttelefon som satte baren veldig høyt og fortsatt gjør det. Mange brukere kvier seg for å bytte S3 for andre terminaler, mens markedet fortsetter å tilby nye smykker. En av dem har vært Moto G, en mellomtone smarttelefon. Den nåværende prisforskjellen mellom dem er ca € 70. Hvis du nøler med å skaffe deg det ene eller det andre, ikke gå glipp av vårt sammenligning.

moto g galakse s3

© Motorola / Samsung / AndroidPIT

Design og finish

Disse to terminalene kunne ikke være mer forskjellige, selv om de har en faktor til felles: produksjonen i plast, selv om det i tilfelle av Motorola-smarttelefonen er en matt plast. Moto G er mindre enn Samsung Galaxy S3, men den gir også en tykkere profil. I tillegg er baksiden av Moto G buet og gir et veldig behagelig grep.

s3 moto g

Moto G har en buet form. / © Samsung / Motorola / AndroidPIT

På den annen side er Samsung Galaxy S3 lettere og har den klassiske knappen hjem i den fremre delen; Moto G har kapasitive knapper. En annen forskjell innen dette feltet er at selv om begge enhetene har flyttbare deksler, kan ikke Moto G-batteriet byttes, og det tilbyr heller ikke et microSD-kortspor, selv om det har en høyere grad av tilpasning gjennom bakdekslene.

Til slutt vil jeg trekke frem noe veldig positivt ved Moto G og generelt om Motorola-enheter: dens motstand. Hvis du ikke tror meg, inviterer jeg deg til å se denne videoen der vi fordyper den i 30 minutter i vann.

programvare

Moto G har den nyeste Android, det vil si versjon 4.4.2 KitKat; i stedet har Samsung Galaxy S3, for nå, fått den offisielle oppdateringen av Android 4.3 Jelly Bean. Jeg sier “foreløpig” fordi ryktene antyder at det vil komme en oppdatering. Hvis ikke, er noe av det positive med denne Samsung-terminalen støtte fra samfunnet, og med det mener jeg at det er mange ROM-er basert på Android 4.4.2 for S3. Samsung Galaxy S3 har også rikelig med programvarefunksjoner som er basert på Bevegelse.

Sammenligningsspesifikasjoner

Utformingen og programvaren har virket som to viktige aspekter å fremheve, og som kan påvirke beslutningen, selv om andre egenskaper også påvirker. Begge smarttelefonene har en prosessor som tilbyr nesten samme kraft, en veldig lik skjermstørrelse med samme oppløsning og et sammenlignbart batteri. Selvfølgelig er den største forskjellen mellom de to € 70 som jeg nevnte før som eksisterer mellom prisen på det ene og det andre. Fortjener S3 virkelig å være dyrere enn Moto G? La oss se resten av de tekniske egenskapene i følgende tabell:

Samsung Galaxy S3 Motorola Moto G

System (nåværende tilgjengelig)

skjerm

prosessor

RAM

Internt minne

Batteri

tilkobling

Kamera

dimensjoner

Vekt

Pris

Android 4.3 Android 4.4
SuperAMOLED, 4,8 tommer, 1.280×720 piksler, 306 ppi LCD, 4,5 tommer, 1280 x 720 piksler, 329 ppi
Quad-Core Exynos 4, 1,4 GHz Quad-Core Snapdragon 400, 1,2 GHz
1 GB 1 GB
16/32/64 GB + microSD 8/16 GB
2.100 mAh 2.070 mAh
HSPA, 3G, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.0, NFC, USB v2.0, USB OTG GSM / GPRS / EDGE / UMTS / HSPA +, Wi-Fi, Bluetooth 4.0
8 MP / 1,9 MP 5 MP / 1,3 MP
136,6 x 70,6 x 8,6 mm 129,9 x 65,9 x 61-1,6 mm
133 gram 143 gram
249 € (ThePhoneHouse, 03-21-14) € 179 (ThePhoneHouse, 03-21-14)

konklusjon

Faktisk er prisforskjellen mellom Samsung Galaxy S3 og Moto G forståelig hvis vi fremhever at den sørkoreanske smarttelefonen var (og for mange fortsatt er) en high-end med typiske funksjoner på telefoner innenfor et slikt område. Blant dem er det kamera, som er overlegen Moto G når det gjelder sensoroppløsning, så vel som kvaliteten på resultatene. Andre ting som vipper balansen mot S3 er batteriet, som er litt høyere og byttbart, og inkluderingen av et SD-kortspor.

moto x farger

For Moto G er det en rekke saker i alle farger. / © Google / Motorola

På den andre siden er det Moto G, en smarttelefon med ren Android og den nyeste versjonen av operativsystemet, som peker i favør for de som ikke er komfortable med å navigere med lag som kan hindre flyt, som skjer med Touchwiz. Også bemerkelsesverdig er det motstand og høy grad av tilpasning.

Hvilken av dem beholder du?