Moto G2, tilgjengelig 10. september for 250 euro

Motorola Moto G markerte en før og etter i mobiltiden, siden lanseringen strammet selskapene nøttene til å produsere telefoner som var bra for noe og var virkelig brukbare som Moto G.

Nå, i et forsøk på å fornye produktet, vil Motorola lansere Moto G2, en ny mellomtelefon smarttelefon som kommer 10. september, selv om den vil gjøre det for en litt dyrere pris, Moto G2 vil koste 250 euro.

For øyeblikket har Lenovo ikke avklart noe, men hvis Moto G2 koster rundt 250 euro, ville vi være det å heve prisen på den opprinnelige modellen med 70 euro, et mer enn imponerende tall hvis vi vurderer den forrige prisen.

Moto G var et flott produkt, hvis funksjonene hadde endret seg nok, ville prisøkningen være rettferdig, men det er ikke så mange forbedringer som vi forventet. Husk at det bare er rykter, men vi tror ikke de er veldig feilaktig.

  1. Skjerm av 5 tommer med HD-oppløsning (1 280 x 720p).
  2. Qualcomm Snapdragon 400 prosessor fra 4 kjerner i stand til opptil 1,2 GHz.
  3. RAM-minne 1 GB.
  4. Kamera av 8 MP, i stedet for 5 som før og et 2 MP frontkamera.
  5. Internt minne på 8 GB, men med mulighet for å utvide det med mikro SD.

Hvis sant, vil Moto G2 bli presentert på IFA 2014 10. september. Det vi håper er at Moto G2 ikke kommer opp til en pris på 250 euro da de har lekket, selv om den har mer logikk enn det ser ut til. Moto G var et flott produkt som folk ikke stolte på først, nå som de har det tjent forbrukerrespekt de vil ha litt mer overskudd.