Moto S eller Nexus 6, et bilde av saken blir filtrert

Nye nyheter om en ny modell av Motorola smarttelefon. Selskapet kan forberede Moto S eller Nexus 6, siden a bilde av bakdekselet til mulig fremtidig terminal.

Vi vet ikke sikkert om det er den Motorola Moto S eller Nexus 6, selv om den første er spesielt relevant fordi det den gang ble sagt at Motorola ville lansere Moto S etter å ha blitt kjøpt opp av Lenovo.

Vi kan heller ikke laste ned Nexus 6 som ser ut som om den vil ha en større skjerm, litt over 5,5 tommer, og det stemmer overens med det filtrerte bildet av foringsrøret.

Moto S har alle papirene

Uansett mener vi at den lekke saken tilsvarer l Moto S av flere grunner. En av dem er at tre tilfeller vises på bildet, den første tilsvarer Andre generasjon Moto G, den andre er fra Motorola Moto X andre generasjon og den tredje kunne også tilsvare en Motorola smarttelefonmodell.

Bilde - Moto S eller Nexus 6, et bilde av saken blir filtrert

Som sett på bildet, fremtiden Motorola Moto S ville ha en større skjerm enn nåværende Motorola og muligheten for at det er 5,9 tommer.

Bortsett fra dette, vil designet være likt det vi har sett i både Motorola Moto G og Motorola Moto X, slik at Motorola ville følge den samme designlinjen.

Uansett er det bare en lekkasje som endelig kan gi opphav til Motorola Moto S, men akkurat som det handler om det, må du ta den med pinsett og vente på om den endelig går i oppfyllelse.

Tabla de contenidos