Moto X mottar Android 4.4 KitKat før Nexus 4

Moto X mottar Android 4.4 KitKat før Nexus 4

Moto X mottar Android 4.4 KitKat før Nexus 4

Det ser ut til at Moto x distribuert av Verizon i USA mottar allerede OS-oppdateringen til Android 4.4 KitKat. Det er første gang en terminal mottar en ny versjon av Google-operativsystemet før en Google Phone. Det er sant at vi med Moto X står overfor en særegen sak fordi den ikke er en Nexus, men nesten. Nå vet vi alle at Motorola ble kjøpt av Google og Moto x Det var den første terminalen som det amerikanske telefonselskapet forlot siden kjøpet.

Derfor står vi overfor en uvanlig hendelse der Motorola Moto X mottar Android 4.4 KitKat før han Nexus 4 av Google. Sannheten er at dette kan virke som en detalj, men som vi sier, det er første gang det skjer, og det kan sette trenden eller til og med fremheve i de kommende tider. Dette gir selvfølgelig Motorola en definitiv anerkjennelse som produsent og sitt rykte. Men står vi overfor den mulige døden av Nexus-terminalene? Blir Nexus erstattet i ikke så fjern fremtid av Moto? Vil Nexus 5 være den siste terminalen i et område startet tilbake i 2010 av Nexus One? Sannheten er at denne bevegelsen gir mye å tenke på. Og tror du?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige