Motorola Moto E er nå offisiell: kjenner alle spesifikasjonene

Ryktene Motorola Moto E det er offisielt. Den nye og billige Motorola-smarttelefonen er allerede på nettstedet, så vi kan kjenne til alle spesifikasjonene og se den på bilder.

Motorola Moto E vil være tilgjengelig kl sort, gul og turkis farge Som minimum. Motorola, nå et Lenovo-selskap, vil igjen presentere en terminal med forskjellige modeller og til reduserte priser.

Bilde - Motorola Moto E er nå offisiell: kjenner alle spesifikasjonene

I spesifikasjoner har Moto E en 4,3 tommers skjerm med ukjent oppløsning for nå. Den vil også ha beskyttelse mot riper fra Corning Gorilla Glass.

På den annen side vil den potensielt ha en 1,2 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon-prosessor. Dette er ledsaget av 1 GB RAM og 4 GB internt minne, som kan utvides med microSD opp til 32 GB.

De Moto E sitt batteri er 1980 mAh og også hele terminalen er vanntett. Android 4.4.2 kommer som standard. Den har også WiFi, 3G, Bluetooth-tilkobling og vil være tilgjengelig i en Dual SIM-versjon. Vekten er 140 gram og har dimensjoner 64,8 × 124,8 × 12,3 mm.

Bilde - Motorola Moto E er nå offisiell: kjenner alle spesifikasjonene

Motorola Moto E, pris og tilgjengelighet

Motorola presenterer den nye Moto E 13. mai. I tilfelle vil vi kjenne til alle detaljene inkludert prisen, som analytikere påpeker å være rundt 70 euro. Vi vet ikke om denne smarttelefonen endelig vil nå alle markeder eller bare fremvoksende markeder.