Motorola Moto E vil koste 119 euro og Moto G vil ha 4G

Motorola avduket i dag Moto E selv om vi allerede visste spesifikasjonene offisielt. Endelig er den ukjente prisen slettet: Moto E vil koste 119 euro. Så denne terminalen vil tydelig følge Moto G-linjen.

I tillegg har Lenovo-selskapet kunngjort at Moto G vil ha en 4G / LTE-tilkoblingsversjon.

Bilde - Motorola Moto E vil koste 119 euro og Moto G vil ha 4G

Motorola Moto E, spesifikasjoner

Moto E er en avansert smarttelefon med 4,3-tommers skjerm med 920 x 540 piksler oppløsning. Den har Gorilla Glass-beskyttelse mot riper og sprut av vann. Det har også muligheten til å sette inn to SIM-kort.

Integrerer potensielt Qualcomm Snapdragon 200 dual-core 1,2 GHz prosessor ved siden av Adreno 320 GPU-vingen, og 1 GB RAM. Den har også 4 GB internt minne, som kan utvides gjennom microSD.

På den annen side, bakkamera er på 5 megapiksler og den har ikke Flash i tillegg til at den ikke har et frontkamera. I tilkoblingsmuligheter inkluderer Moto E 3G, WiFi, GPS, FM-radio og Bluetooth. Batteriet er 1980 mAh og kommer med Android 4.4 KitKat med tilpasninger som Motorola Alert-tjenesten for å finne vennene våre.

Moto E, pris og tilgjengelighet

Han Moto E vil være tilgjengelig i svart, turkisblå og sitrongul med mulighet for å tilpasse det utskiftbare kabinettet.

Også Moto E kommer til Spania selv om den eksakte datoen er ukjent. Det vil være i løpet av de kommende ukene, er det Motorola har sagt. Prisen vil være 119 euro.

For hans del, the Motorola Moto G med 4G-tilkobling vil bli priset til 195 euro. Det har også bekreftet at det er den mest solgte modellen til selskapet i hele sin historie.

Tabla de contenidos