Motorola Moto G, Android 4.4.2 KitKat forestående avgang til Europa

Android 4.4.2 for Motorola Moto G er i ferd med å bli utgitt i Europa

Det har gått nesten en måned siden den nye versjonen av Android-operativsystemet ble utgitt i USA for Motorola Moto G. Motorola selv kunngjorde den gangen at vi i løpet av januar kunne motta oppdateringen til Android 4.4.2 for telefonen. årets mest vellykkede, som vi allerede har antydet ved mer enn én anledning, selv om det er noen feil eller små mangler, som vi også har nevnt.

Tilsynelatende begynner bevegelser å finne sted på de internasjonale sidene til Motorola der oppdateringen til Android 4.4.2 for Moto G allerede er åpent diskutert i resten av landene som ikke er USA. Som du kan se på skjermdumpet som vi bringer deg fra den spanske støttesiden til Motorola Moto G, snakker selskapet allerede åpent om Android 4.4.2 for Motorola Moto G.

Android 4.4.2 for Motorola Moto G er i ferd med å bli utgitt i EuropaAndroid 4.4.2 for Motorola Moto G er i ferd med å bli utgitt i Europa

De nye funksjonene som ble publisert i denne oppdateringen til Android 4.4.2 for Europe, er de samme som introdusert i den nordamerikanske versjonen av firmware, selv om den indikerte versjonen av programvaren har endret seg. Dette kan innebære at selv om det ikke inkluderer nevneverdige nyheter, har Motorola forbedret ytelsen til systemet som helhet eller til og med foretatt korrigeringer av noen feil eller små feil som den nordamerikanske versjonen hadde.

Utgivelsesmekanismen for denne nye firmware for Motorola Moto G vil følge de samme trinnene som selskapet fulgte for USA. Det vil si at den vil bli utgitt først via OTA (Over The Air) som mottar varsel om eksistensen av en systemoppdatering, for å kunne laste ned den og deretter installere den på Motorola Moto G for senere å legge den ut på Motorola-produktsiden.

Som vi har sagt på Motorola-siden, kan du finne kunngjøringen om den nye oppdateringen for Motorola Moto G og listen over endringer som er tilgjengelige i den oppdateringen. I tillegg til alt dette kan du finne instruksjonene for å fortsette med oppdateringen når vi har blitt varslet om tilgjengeligheten. Det siste er det som får oss til å tenke at utgangen av nevnte oppdatering er overhengende for den store suksessen til Motorola. Du kan sjekke det direkte her

Fra Planetared.com vil vi at du skal fortelle oss, hvis du er en heldig eier av Motorola Moto G, hvis oppdateringen begynner å komme.