Motorola Moto G er allerede i salg med Movistar, Yoigo og Simyo

Den nye Motorola Moto G når Spania med tre operatører. Google-terminalen lander på Movistar, Yoigo og Simyo så vel som gratis.

La oss se tilbudene som hver operatør tilbyr for å anskaffe Motorola Moto G.

Movistar

Prisene for portabilitet, nytt nummer og endring fra forhåndsbetalt er de samme. På den annen side, hvis vi ønsker å fornye terminalen vår uten varighet, tilbyr den den fra 174,24 euro, avhengig av hastighet. På det meste kan det koste oss 203,28 euro pluss gebyret.

Bilde - Motorola Moto G er allerede i salg med Movistar, Yoigo og Simyo

Yoigo

I Yoigo kan vi finne Moto G fra 0 euro men med 24 måneders varighet. Uten varighet kan du kjøpe telefonen for portabilitet uten kontrakt, portabilitet av et kort eller et nytt nummer med prisene “La del uno” og “La del cinco” for € 159.

Bilde - Motorola Moto G er allerede i salg med Movistar, Yoigo og Simyo

Simyo

Moto G er 169 euro uten kontrakt og med en enkelt betaling. Du kan også betale på 20 måneder med en innledende betaling på 49 euro og deretter 6 euro i måneden. Hos Simyo ser vi ikke noe permanent.

Motorola Moto G har en 4,5-tommers skjerm med høy definisjon og 1280 x 720 piksler oppløsning (329 dpi). Når det gjelder strøm, har den Quad-core Qualcomm Snapdragon 400-prosessor på 1,2 GHz, 1 GB RAM og Adreno 305 GPU. Den har også 5 megapiksler i hovedkameraet og 1,3 i den sekundære. Den kommer med den nyeste Android-oppdateringen.