Motorola Moto G er oppdatert til Android 4.4.2 KitKat

Motorola Moto G er oppdatert til Android 4.4.2 KitKat

I dag har det kommet en nyhet som har overrasket nesten hele smarttelefonens verden. Tilsynelatende i dag skal Android 4.4.2 KitKat-oppdateringen rulles ut for en av de fasjonable terminalene og den som blir snakket mest om i denne førjulskampanjen, Motorola Moto G. Denne første distribusjonen blir opptrer i terminaler som markedsføres i USA, men forventes å vises i Europa om noen dager.

Endringene som vi kan se i denne nye versjonen av Android 4.4.2 Kitkat som kjører på Motorola Moto G, er egentlig de som ble introdusert av Google i den versjonen av Android. Blant dem er det nye grensesnittet med redesignede navigasjonslinjer, den nye fullskjermmodusen, forbedret strømforbruk, nye måter å fokusere kameraet, fotogalleri, støtte for utskrift via Wi-Fi.

Vi vil være oppmerksom på denne oppdateringen, og så snart vi har nyheter om dens utseende i vårt land, vil vi gi deg beskjed. Det ser ut til at Motorola og som standard Google gjør en utmerket jobb med denne Motorola Moto G.

Hvis du vil bli informert om denne nye Motorola-terminalen, minner vi deg om at vi fra Planetared gjør en serie sammenligninger med konkurrentene. Vi legger igjen noen koblinger med disse sammenligningene.