Motorola Moto G Google Play Edition (GPE) på video

Motorola Moto G Google Play Edition (GPE) på video

sdfsdf

Han Motorola Moto G Det er å være en bestselger, og vi fortalte deg allerede forleden at Google hadde inkludert det i programmet sitt Google Play-utgaven deler den med terminaler som Samsung Galaxy S4, HTC One eller Sony Xperia Z Ultra.

Dette har gjort det til den første mellomdistanseterminalen som er en del av dette programmet, som til nå utelukkende består av topp-of-the-range-terminaler fra deres respektive produsenter.

Fra AndroidCentral har vi laget en video der vi kan se hvordan Motorola Moto G i sin versjon GPE og hvilke funksjoner den presenterer som skiller den fra versjonen distribuert av Motorola direkte. Blant disse forskjellene skiller Google-fotoapplikasjonene seg ut, som allerede er installert som standard, i tillegg til Google Experience-lansetten, som i tillegg til Nexus 5, kan finnes i Motorola Moto G.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige